fbpx

Våra hotellpaket

Julbordspaket

Under december dukar vårt kök med David Lundqvist i spetsen, vinnare av Årets Kock 2018, upp ett klassiskt julbord i ny anda med fina råvaror från svenska sjöar och gårdar. Detta tillsammans med Fredrik Malmstedt med ett förflutet i Svenska Kocklandslaget. De båda har satt sin egen prägel på årets julbord. Njut av god mat och sköna sängar i julig havsmiljö. Friska promenader avslutas med bad, bastu och relax. Lämna stressen hemma och ta med din kära, släkten eller kompisgänget för en matupplevelse utöver det vanliga och en skön stund tillsammans

I paketet ingår julbord, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé samt entré till Grand Spa.

Från SEK 1647 per person.

Boka online

Nyårspaketet

Nypremiär för nyårsfirande på Grand Hotel Saltsjöbaden

Nyårssupé signerad Årets Kock 2018

För första året i Grands 125-åriga historia komponeras och lagas maten av vinnaren av Årets Kock. Vår egen köksmästare David Lundqvist som tog hem titeln Årets Kock 2018 i Kungliga Tennishallen den 29 september i år, har komponerat årets nyårsmiddag.

 • En nyårssupé med höga smaker ackompanjerad av goda drycker såsom Bollinger champagne och passande viner. Det blir en klassisk nyårssupé med moderna inslag av noga utvalda råvaror utlovar David Lundqvist.
 • Observera att vi har en åldersgräns på 10 år i restaurangen denna kväll.

I paketet ingår övernattning i dubbelrum med stor frukostbuffé serveras hela förmiddagen fram till kl.12.00, entré till pool och spa under vistelsen. Två glas Champagne fördelat på välkomstdrink och tolvslaget, (alkoholfritt alternativ finns) och nyårssupé enligt specificerad meny.

För endast ett tillägg på SEK500/rum så kan ni njuta ytterligare ett dygn genom att ankomma redan den 30/12. Då ingår hotellrum, frukostbuffé och entré till spa.

Nyårspaketet SEK 3995 för två personer i dubbelrum
Tillägg för natten den 30/12 SEK 500 per rum
Ladda ner nyårsmenyn i pdf

Notera om barn!
Vi älskar barn och välkomnar dem normalt med glädje. Men vid vissa tillfällen vill vi att vuxna ska få vara vuxna, utan att bli störda av barns lek och bus eller gråt. För Nyårspaketet har vi därför satt en åldersgräns på 10 år. Vi kommer inte att servera någon speciell barnmeny vid Nyårssupén, utan alla äter samma meny och betalar samma pris för Nyårspaketet, oavsett ålder . 

Boka online

Weekendpaket

Spendera en natt i romantisk miljö och vacker natur. I vårt Weekendpaket ingår entré till Grand Spa med badrock och tofflor. På kvällen serveras ett glas Bollinger Special Cuvée Brut (alkoholfria alternativ finns) och en trerättersmiddag, inspirerad av säsongen, i vår restaurang. En frukostbuffé väntar på morgonen, att avnjutas med utsikt över skärgårdshamnen.

Delta även gärna på våra kostnadsfria instruktörsledda pass.

Pris från SEK 1647 per person.

Boka online

Lazy Sunday

Vill du njuta av lugnet och både avsluta och börja veckan med skön avkoppling långt från stress och trängsel. Ta söndagen och kanske även måndagen i din egen takt.

I paketet ingår:

 • Övernattning i Standard dubbelrum med havsutsikt
 • Frukostbuffé
 • Gymentré
 • Entré till Grand Spa
 • Parkering
 • Instruktörsledda pass

Endast SEK 995 för två personer.

Boka online

Fredagsmys på Grand Hotel Saltsjöbaden

Ta Saltsjöbanan eller bilen efter jobbet och landa i en miljö av total avkoppling med havet som närmaste granne.

I receptionen brinner det i öppna spisen och rummet står klart och väntar på er vid ankomsten. Basta, bada och bubbla och kanske ta en spabehandling eller sparitual. I baren väntar ett glas Bollinger Special Cuvée Brut. Middag väljer ni själva om, när och vad ni vill äta.

Med andra ord inga krav och total avkoppling.

I paketet ingår:

 • Dubbelrum med stor frukostbuffé
 • Ett glas Champagne Bollinger Special Cuvée Brut (alkoholfria alternativ finns)
 • Entré till Grand Spa för hela vistelsen
 • Morgonrock och tofflor
 • Fri parkering
 • Instruktörsledda pass samt gymentré

Från SEK 907 per person.

Boka online

Spapaket

Total avkoppling utlovas med vårt Spapaket. Här ingår övernattning i dubbelrum med frukostbuffé, entré till Grand Spa, morgonrock och tofflor samt en necessär innehållande produkter för en härlig sparitual. Ritualen genomförs i en förutbestämd ordning och produkterna utgör basen för badceremonin. Du får även tydlig information om hur du ska använda de olika produkterna.  Delta även gärna på våra kostnadsfria instruktörsledda pass.

Pris från SEK 1260 per person.

 

Boka online

Skärgårdspaket Söndag-Torsdag

Njut av skiftande årstider i vacker skärgårdsmiljö med härliga promenader runt Saltsjöbaden och Solsidan.

I paketet ingår övernattning i dubbelrum, morgonrock och tofflor,  frukostbuffé, entré till Grand Spa, ett glas Bollinger Special Cuvée Brut (alkoholfria alternativ finns) och trerättersmiddag bestående av en säsongsbetonad meny i vår restaurang. Delta även gärna på våra kostnadsfria instruktörsledda pass.

Pris från SEK 1532 per person i dubbelrum.

Boka online