Våra hotellpaket

Höstlovspaket

Unna dig och barnen ett mysigt höstlov på Grand Hotel Saltsjöbaden. Så nära skärgården som man kan komma men ändå bara 30 minuter med Saltsjöbanan från Stockholm city. Bad i poolen, ansiktsmålning, halloweenpyssel, spökgodis, tipspromenad och film för barnen utlovas. En kul vistelse, sköna sängar och en härlig frukostbuffé väntar.

Här finns även massage att boka för den som vill lyxa till det lite extra, både för stora och små.

Period:
Måndag 30 oktober t o m söndag 5 november 2017

Innehåll:
Övernattning i dubbelrum, frukost och fri entré till poolområdet, ansiktsmålning, halloweenpyssel, spökgodis, tipspromenad och filmvisning.

Från:
SEK 1195 för 1 vuxen & 1 barn
SEK 1495 för 2 vuxna & 1 barn i extrasäng
SEK 1795 för 2 vuxna & 2 barn i extrasäng

Pooltider för barn under 15 år på höstlovet

Mellan 07-11 & 18-21 gäller entré till både spa och pool.
Mellan 07-21 gäller entré endast till poolen.

Boka online

Julbordspaket

Under december dukar vårt kök med Fredrik Malmstedt och David Lundqvist i spetsen, upp ett klassiskt julbord i ny anda med fina råvaror från svenska sjöar och gårdar. Fredrik som har ett förflutet i Svenska Kocklandslaget och David med en gedigen meritlista från välrenommerade krogar, har satt sin egen prägel på årets julbord. Njut av god mat och sköna sängar i julig havsmiljö. Friska promenader avslutas med bad, bastu och relax. Lämna stressen hemma och ta med din kära, släkten eller kompisgänget för en härligt matupplevelse och skön stund tillsammans

I paketet ingår julbord, övernattning i dubbelrum och stor frukostbuffé samt entré till spa.

Från SEK 1532 per person

Boka online

Weekendpaket

Spendera ett par dagar i romantisk miljö och vacker natur. I vårt Weekendpaket ingår entré till Grand Spa med badrock och tofflor. På kvällen serveras ett glas mousserande och en trerätters middag, inspirerad av säsongen, i vår restaurang. En frukostbuffé väntar på morgonen, att avnjutas med utsikt över skärgårdshamnen.

Pris från SEK 1532 per person.

Boka online

Fredagsmys på Grand Hotel Saltsjöbaden

Ta Saltsjöbanan eller bilen efter jobbet och landa i en miljö av total avkoppling med havet som närmaste granne.

I receptionen brinner det i öppna spisen och rummet står klart och väntar på er vid ankomsten. Basta, bada och bubbla och kanske ta en Spa behandling eller Spa ritual. I baren väntar ett glas bubbel. Middag väljer ni själva om, när och vad ni vill äta.

Med andra ord inga krav och total avkoppling.

I paketet ingår:

  • Dubbelrum med stor frukostbuffé
  • Ett glas mousserande
  • Entré till Spa för hela vistelsen
  • Morgonrock och tofflor
  • Fri parkering

Från SEK 907 per person.

Boka online

Spapaket

Total avkoppling utlovas med vårt Spapaket. Här ingår övernattning i dubbelrum med frukostbuffé, entré till Grand Spa, morgonrock och tofflor samt en necessär innehållande produkter för en härlig sparitual. Ritualen genomförs i en förutbestämd ordning och produkterna utgör basen för badceremonin. Du får även tydlig information om hur du ska använda de olika produkterna.

Pris från SEK 1260 per person.

 

Boka online

Skärgårdspaket Söndag-Torsdag

Njut av skiftande årstider i vacker skärgårdsmiljö med härliga promenader runt Saltsjöbaden och Solsidan.

I paketet ingår övernattning i dubbelrum, morgonrock och tofflor,  frukostbuffé, entré till spa och pool, fördrink och trerättersmiddag bestående av en säsongsbetonad meny i vår restaurang.

Pris från SEK 1482 per person i dubbelrum.

Boka online