fbpx

Nyårspaket

Nyårspaketet

Nypremiär för nyårsfirande på Grand Hotel Saltsjöbaden

Nyårssupé signerad Årets Kock 2018

För första året i Grands 125-åriga historia komponeras och lagas maten av vinnaren av Årets Kock. Vår egen köksmästare David Lundqvist som tog hem titeln Årets Kock 2018 i Kungliga Tennishallen den 29 september i år, har komponerat årets nyårsmiddag.

  • En nyårssupé med höga smaker ackompanjerad av goda drycker såsom Bollinger champagne och passande viner. Det blir en klassisk nyårssupé med moderna inslag av noga utvalda råvaror utlovar David Lundqvist.
  • Observera att vi har en åldersgräns på 10 år i restaurangen denna kväll.

I paketet ingår övernattning i dubbelrum med stor frukostbuffé serveras hela förmiddagen fram till kl.12.00, entré till pool och spa under vistelsen. Två glas Champagne fördelat på välkomstdrink och tolvslaget, (alkoholfritt alternativ finns) och nyårssupé enligt specificerad meny.

För endast ett tillägg på SEK500/rum så kan ni njuta ytterligare ett dygn genom att ankomma redan den 30/12. Då ingår hotellrum, frukostbuffé och entré till spa.

Nyårspaketet SEK 3995 för två personer i dubbelrum
Tillägg för natten den 30/12 SEK 500 per rum
Ladda ner nyårsmenyn i pdf

Notera om barn!
Vi älskar barn och välkomnar dem normalt med glädje. Men vid vissa tillfällen vill vi att vuxna ska få vara vuxna, utan att bli störda av barns lek och bus eller gråt. För Nyårspaketet har vi därför satt en åldersgräns på 10 år. Vi kommer inte att servera någon speciell barnmeny vid Nyårssupén, utan alla äter samma meny och betalar samma pris för Nyårspaketet, oavsett ålder . 

Boka online