Jobba hos oss

Om oss

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Hösten 2015 fick hotellet nya ägare med planer om att återskapa hotellets forna glans i ny tappning. Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa.

Nu är vi på god väg i detta arbete, vi har skapat en ny organisation och ett välkomnande hotell med god mat, personlig service och professionella mötesupplevelser – allt i en vacker miljö. Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team. Så är du en av dem, hör av dig.


Shiftleader Housekeeping 

Nu söker vi en positiv och noggrann person som vill leverera service, renlighet och ordning i världsklass. Du är flexibel och kan arbeta i högt tempo där du kan prioritera och se lösningar. Du är en omtänksam och prestigeslös lagspelande kollega som har ett starkt kvalitetsfokus.  Vad är din roll?  Din roll är otroligt viktig för oss då du i hög grad påverkar gästens upplevelse och vistelse. Du ska:

 • Leda och fördela arbetet under ditt aktuella pass.
 • Ansvara för att hotellets städning håller högsta kvalité
 • Säkerställa att rutiner och standard följs
 • Introducera och handleda ny personal

Vi söker dig som har 

 • Tidigare erfarenhet från Housekeeping
 • Positiv inställning och en lagspelare
 • Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, spanska meriterande
 • Uthållig med god fysisk hälsa

 

Välkommen med frågor och din ansökan till VD Charlotte Mangborg på 070 5539443, charlotte.mangborg@grandsaltsjobaden.se. Intervjuer sker löpande och tillsättande av tjänsten kan ske omgående eller efter överenskommelse.

 


Hotellreceptionist – extrapersonal

Vi söker dig som älskar mötet med människor och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt kunna prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega är för dig en självklarhet. Du är hotellets ansikte utåt, din roll är säljande och otroligt viktig då du är med och påverkar gästens intryck och vistelse. Att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning är av stor vikt samt bidrar till service utöver det vanliga.

I dina arbetsuppgifter ingår: traditionella receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av bokningar, fakturering och kassahantering. Att möta, välkomna och finnas till för våra gäster brinner du för.

 Du har:

 • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Goda kunskaper i Opera (meriterande)
 • Erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter

Vi söker en deltidstjänst samt extra vid behov vilket innefattar både dag, kväll och helgpass.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan till jenny.hoglund@grandsaltsjobaden.se . Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Receptionschef Jenny Höglund på telefon 08-506 170 00.


Nattreceptionist – sommarvikariat samt extra vid behov 

Vi söker nu extra nattreceptionist för sommaren 2018 samt extra vid behov. Som nattreceptionist är du ensam ansvarig på plats. Därför är det viktigt att du är van vid att ta stort ansvar, är självgående och duktig på att ta egna initiativ. Du är flexibel och brinner för att göra det lilla extra för våra gäster. Du är även duktig på att hålla lugnet även i stressiga situationer.

I dina arbetsuppgifter ingår: traditionella receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av bokningar, rondering och säkerhetskontroll, fakturering och kassahantering.

Arbetstiderna är förlagda mellan 23.00-07.00.

 Du har:

 • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Goda kunskaper i Opera (meriterande)
 • Erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter
 • Eventuell säkerhetsutbildning (meriterande)

För att ansöka måste du vara över 20 år och ha minst 1 års yrkeserfarenhet, gärna från nattarbete.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan till jenny.hoglund@grandsaltsjobaden.se . Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Receptionschef Jenny Höglund på telefon 08-506 170 00.


Fastighetsskötare – extra vid behov och fast

Vi söker serviceinriktade och händiga personer för att stärka upp vår fastighetsavdelning.  I tjänsten ingår allt från de dagliga ronderna till att åtgärda fel och brister. Byta glödlampor, möblera upp för konferenser, trädgårdsskötsel och dylikt.

Du är glad och positiv och har ett gott sinne för prioriteringar. Du är serviceinriktad, händig och har förmågan att se och åtgärda brister.

Tjänsten är förlagd i driften där du bidrar till att ge Grand Hotel Saltsjöbadens gäster service av bästa kvalitet. Detta ställer krav på din flexibilitet då helger och kvällar förekommer.

Känns detta intressant och passar in på dig? Då erbjuder vi ett roligt och omväxlande arbete med trevliga kollegor i en fantastisk miljö. Fantastisk personalmat och bra kommunikationer med Saltsjöbanan som stannar utanför dörren.

Skicka ditt CV tillsammans med ansökan till fastighetsansvarig Mattias Kennermark på mattias.kennermark@grandsaltsjobaden.se. Har du frågor kring tjänsten så hör gärna av dig till Mattias på tel. 0708-83 0708

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till oss! 


Hudterapeuter Spaterapeuter och Massörer

Vi söker dig som är hudterapeut, spaterapeut eller massör och som vill arbeta med ett roligt team i en härlig miljö. Som medarbetare på Grand Spa  förväntas du genomföra ditt arbete med stort engagemang. Vidare att du har en utpräglad känsla för service samt ett genuint intresse för spabranschen. Som person är du flexibel och behärskar att arbeta självständigt.

Du som söker ska vara färdigutbildad eller vara i slutet av din utbildning.

Arbetsuppgifterna är växlande med både kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar samt försäljning av produkter och receptionsarbete/stå som spavärdinna. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ samt är beredd att arbeta helger.

Meriterande är om du har erfarenhet av Kerstin Florians produkter (men inget måste)

Tjänsten gäller en timanställning extra vid behov (ca 50% tjänst) med tillträde snarast. Välkommen med din ansökan till Spa Manager Nahrin Yousef nahrin.yousef@grandsaltsjobaden.se

 Stjärnor till vår servis

Vi söker trevliga och ambitiösa tjejer och killar i alla åldrar som vill arbeta extra i vår restaurang och festvåning på Grand Hotel Saltsjöbaden. Arbetet gäller främst kvällar, helger och sommar. Vi söker dig som har erfarenhet av servering och är kunnig inom mat och dryck men även dig som inte har så mycket erfarenhet men vet med dig att du har en fallenhet för service. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan och CV till Food and Beverage Manager, Fredrik Malmstedt på telefon 070 583 6960 eller maila på fredrik.malmstedt@grandsaltsjobaden.se

__________________________________________________________________________________

Helgjobb

Vi söker extrapersonal till vår reception, konferens, servis och trädgård. Välkommen med din ansökan om vad du skulle vilja göra och hur du kan passa in på Grand Hotel Saltsjöbaden. Maila oss på info@grandsaltsjobaden.se så hör vi av oss. Sätt gärna rubrik Ansökan och vilken avdelning du söker till.