Jobba hos oss

Om oss

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Hösten 2015 fick hotellet nya ägare med planer om att återskapa hotellets forna glans i ny tappning. Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa.

Nu är vi på god väg i detta arbete, vi har skapat en ny organisation och ett välkomnande hotell med god mat, personlig service och professionella mötesupplevelser – allt i en vacker miljö. Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team. Så är du en av dem, hör av dig!


Husfru

Arbetsbeskrivning: Vi söker en engagerad husfru med öga för detaljer såväl som för helheten.  Du är ansvarig för att en hög städkvalitet upprätthålls och kombineras med en lika hög effektivitet över hela hotellet. I tjänsten ingår personalansvar med schemaplanering och övriga arbetsledande uppgifter. Du ansvarar för avdelningens inköp och har en viktig roll i det förnyelse- och förbättringsarbete som ständigt sker på hotellet för att säkra gästens upplevelse och komfort. Du rapporterar till VD och ingår i hotellets driftsgrupp.  Vi söker dig som har  erfarenhet av motsvarande befattning eller arbetsuppgifter. Du är en tydlig och engagerad ledare och är bra på att motivera och stödja dina medarbetare. Ditt naturliga sätt att leda andra tillsammans med din drivkraft gör att du kommer lyckas med uppgiften. Tjänsten är en heltid och arbetstiden är i första hand förlagd till kontorstid, vardagar. Kvälls-och helgarbete kan dock förekomma vid behov. Lön och anställningsstart efter överenskommelse.  Vi erbjuder dig att vara del av en spännande utvecklingsfas. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag bl a.

I tjänsten ingår att:

 • Leda och fördela arbetet för housekeeping och lokalvård.
 • Ansvara för att hotellets städning håller högsta kvalité
 • Skapa och säkerställa att rutiner och dessa följs
 • Administration såsom beställningar, inköp och fakturor
 • Arbeta nära övriga avdelningar för att säkerställa högsta leverans
 • Tillsammans med fastighetsavdelningen förbättra och underhålla rum och lokaler
 • Personalplanera, schemalägga, rekrytera och handleda ny personal
 • Säkerställa att lagar, miljö- och hälsosäkerhetsföreskrifter följs

Vi söker dig som har 

 • Erfarenhet från Housekeeping
 • Öga för såväl helheten som detaljerna
 • Goda ledaregenskaper
 • God fysisk hälsa
 • Goda datakunskaper
 • Härlig och positiv inställning!
 • Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och gärna spanskakunskaper

Information om tjänsten 

 • Tjänsten är på 100 % och förlagd dagtid men visst kvällsarbete och helger förekommer. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Charlotte Mangborg på 070 553 9443. Din ansökan skickar du till [email protected]

Ansökningar kommer att behandlas löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 


Shiftleader Housekeeping 

Nu söker vi en positiv och noggrann person som vill leverera service, renlighet och ordning i världsklass. Du är flexibel och kan arbeta i högt tempo där du kan prioritera och se lösningar. Du är en omtänksam och prestigeslös lagspelande kollega som har ett starkt kvalitetsfokus.  Vad är din roll?  Din roll är otroligt viktig för oss då du i hög grad påverkar gästens upplevelse och vistelse. Du ska:

 • Leda och fördela arbete under ditt aktuella pass.
 • Ansvara för att hotellets städning håller högsta kvalité
 • Säkerställa att rutiner och standard följs
 • Introducera och handleda ny personal

Vi söker dig som har 

 • Tidigare erfarenhet från Housekeeping
 • Goda datakunskaper
 • Positiv inställning och en lagspelare
 • Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, spanska meriterande
 • Uthållighet och god fysisk hälsa

 

Välkommen med frågor och din ansökan till VD Charlotte Mangborg på 070 5539443, [email protected]. Intervjuer sker löpande och tillsättande av tjänsten kan ske omgående eller efter överenskommelse.

 


Hotellreceptionist – heltid och extrapersonal

Vi söker dig som älskar mötet med människor och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt kunna prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega är för dig en självklarhet. Du är hotellets ansikte utåt, din roll är säljande och otroligt viktig då du är med och påverkar gästens intryck och vistelse. Att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning är av stor vikt samt bidrar till service utöver det vanliga.

I dina arbetsuppgifter ingår: traditionella receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av bokningar, fakturering och kassahantering. Att möta, välkomna och finnas till för våra gäster brinner du för.

 Du har:

 • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Goda kunskaper i Opera (meriterande)
 • Erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter

Vi söker både en heltid- och en deltidstjänst vilka innefattar både dag, kväll och helgpass.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan märkt med vilken utav tjänsterna du söker till [email protected] . Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Receptionschef Jenny Höglund på telefon 08-506 170 00.


Fastighetsskötare – extra vid behov och fast

Vi söker serviceinriktade och händiga personer för att stärka upp vår fastighetsavdelning.  I tjänsten ingår allt från de dagliga ronderna till att åtgärda fel och brister. Byta glödlampor, möblera upp för konferenser, trädgårdsskötsel och dylikt.

Du är glad och positiv och har ett gott sinne för prioriteringar. Du är serviceinriktad, händig och har förmågan att se och åtgärda brister.

Tjänsten är förlagd i driften där du bidrar till att ge Grand Hotel Saltsjöbadens gäster service av bästa kvalitet. Detta ställer krav på din flexibilitet då helger och kvällar förekommer.

Känns detta intressant och passar in på dig? Då erbjuder vi ett roligt och omväxlande arbete med trevliga kollegor i en fantastisk miljö. Fantastisk personalmat och bra kommunikationer med Saltsjöbanan som stannar utanför dörren.

Skicka ditt CV tillsammans med ansökan till fastighetsansvarig Mattias Kennermark på [email protected]. Har du frågor kring tjänsten så hör gärna av dig till Mattias på tel. 0708-83 0708

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till oss! 


Hudterapeuter Spaterapeuter och Massörer

Vi söker dig som är hudterapeut, spaterapeut eller massör och som vill arbeta med ett roligt team i en härlig miljö. Som medarbetare på Grand Spa  förväntas du genomföra ditt arbete med stort engagemang. Vidare att du har en utpräglad känsla för service samt ett genuint intresse för spabranschen. Som person är du flexibel och behärskar att arbeta självständigt.

Du som söker ska vara färdigutbildad eller vara i slutet av din utbildning.

Arbetsuppgifterna är växlande med både kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar samt försäljning av produkter och receptionsarbete/stå som spavärdinna. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ samt är beredd att arbeta helger.

Meriterande är om du har erfarenhet av Kerstin Florians produkter (men inget måste)

Tjänsten gäller en timanställning extra vid behov (ca 50% tjänst) med tillträde snarast. Välkommen med din ansökan till Spa Manager Nahrin Yousef [email protected]

 


 

Boknings- och konferenskoordinator

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett kul team på Grand Hotel Saltjöbaden där du tillsammans med kollegorna tar hand om grupp-, konferens och bröllopsbokningar. Arbetet innefattar allt från införsäljning och offertskrivning till detaljplanering och fakturering. I tjänsten ingår även att hålla visningar.

Vi söker

 • En säljdriven person som älskar att jobba med kunder och gäster.
 • Du brinner för att få in affärerna och att välkomna våra gäster på plats.
 • Har erfarenhet av grupp och konferensbokning.
 • Drivs av att skapa affärer som gynnar såväl kunden som hotellet.
 • Är bra på att planera, organisera och är en god kommunikatör.
 • Har kunskaper i Officepaketet
 • Har goda kunskaper och kan utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Meriterande

 • Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
 • Kunskap i Opera
 • Mat och dryckeskunskap

Tjänsten är heltid, främst dagtid måndag till fredag men visst arbete helg och kvällstid förekommer.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Group and Event Manager Lorena Matusevicius på [email protected]. Intervjuer sker löpande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lorena på telefon 08 506 170 64.Stjärnor till vår servis

Vi söker trevliga och ambitiösa tjejer och killar i alla åldrar som vill arbeta extra i vår restaurang och festvåning på Grand Hotel Saltsjöbaden. Arbetet gäller främst kvällar, helger och sommar. Vi söker dig som har erfarenhet av servering och är kunnig inom mat och dryck men även dig som inte har så mycket erfarenhet men vet med dig att du har en fallenhet för service. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan och CV till Food and Beverage Manager, Fredrik Malmstedt på telefon 070 583 6960 eller maila på [email protected]

__________________________________________________________________________________

Helgjobb

Vi söker extrapersonal till vår reception, konferens, servis och trädgård. Välkommen med din ansökan om vad du skulle vilja göra och hur du kan passa in på Grand Hotel Saltsjöbaden. Maila oss på [email protected] så hör vi av oss. Sätt gärna rubrik Ansökan och vilken avdelning du söker till.