Jobba hos oss

Om oss

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Hösten 2015 fick hotellet nya ägare med planer om att återskapa hotellets forna glans i ny tappning. Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa.

Hösten 2015 fick hotellet nya ägare med planer om att återskapa hotellet till dess forna glans fast i ny tappning. Nu är vi på god väg i detta arbete, vi har skapat en ny organisation och ett välkomnande hotell med god mat, personlig service och professionella mötesupplevelser – allt i en vacker miljö. Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team. Så är du en av dem, hör av dig!


Hudterapeuter Spaterapeuter och Massörer

Vi söker dig som är hudterapeut, spaterapeut eller massör och som vill arbeta med ett roligt team i en härlig miljö. Som medarbetare på Grand Spa  förväntas du genomföra ditt arbete med stort engagemang. Vidare att du har en utpräglad känsla för service samt ett genuint intresse för spabranschen. Som person är du flexibel och behärskar att arbeta självständigt.

Du som söker ska vara färdigutbildad eller vara i slutet av din utbildning.

Arbetsuppgifterna är växlande med både kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar samt försäljning av produkter och receptionsarbete/stå som spavärdinna. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ samt är beredd att arbeta helger.

Meriterande är om du har erfarenhet av Kerstin Florians produkter (men inget måste)

Tjänsten gäller en timanställning extra vid behov (ca 50% tjänst) med tillträde snarast. Välkommen med din ansökan till Spa Manager Nahrin Yousef [email protected]

 


 

Inhouse Sales Agent – Meeting and Events

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett kul team på Grand Hotel Saltjöbaden där du tillsammans med kollegorna tar hand om grupp-, konferens och bröllopsbokningar. Arbetet innefattar allt från införsäljning och offertskrivning till detaljplanering och fakturering. I tjänsten ingår även att hålla visningar.

Vi söker

  • En säljdriven person som älskar att jobba med kunder och gäster. Du brinner för att få in affärerna och att välkomna våra gäster på plats.
  • Har erfarenhet av grupp och konferensbokning
  • Drivs av att skapa affärer som gynnar såväl kunden som hotellet
  • Är bra på att planera, organisera och är en god kommunikatör.
  • Har kunskaper i Officepaketet
  • Har goda kunskaper och kan utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
  • Kunskap i Opera
  • Mat och dryckeskunskap

Tjänsten är heltid, främst dagtid måndag till fredag men visst arbete helg och kvällstid förekommer.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Group and Event Manager Lorena Matusevicius på [email protected]. Intervjuer sker löpande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lorena på telefon 08 506 170 64.


Stjärnor till vår servis

Vi söker trevliga och ambitiösa tjejer och killar i alla åldrar som vill arbeta extra i vår restaurang och festvåning på Grand Hotel Saltsjöbaden. Arbetet gäller främst kvällar, helger och sommar. Vi söker dig som har erfarenhet av servering och är kunnig inom mat och dryck men även dig som inte har så mycket erfarenhet men vet med dig att du har en fallenhet för service. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan och CV till Food and Beverage Manager, Fredrik Malmstedt på telefon 070 583 6960 eller maila på [email protected]

[email protected]_________________

Sommar och helgjobb

Vi söker extrapersonal till vår reception, konferens, servis och trädgård. Välkommen med din ansökan om vad du skulle vilja göra och hur du kan passa in på Grand Hotel Saltsjöbaden. Maila oss på [email protected] så hör vi av oss. Sätt gärna rubrik Ansökan och vilken avdelning du söker.