Spapaket

Spapaket

Spapaket och spaentré förbokas via spa@grandsaltsjobaden.se eller på 08 506 170 00

Dagspa Sunrise

Börja dagen med en lång och härlig hotellfrukost i Franska Matsalen för att sedan fortsätta vidare ner till Grand Spa. Där får du handduk, tofflor badrock samt en sparitual innehållande produkter och instruktioner för att själv kunna genomföra en behandling.

Mån-Fre 595:-
Lör-Sön samt röda dagar 655:-

Bokningsförfrågan

Dagspa med Brunch

Avsluta veckan på bästa sätt! Kom in med din partner eller vän för en spadag kombinerat med god mat. Vill ni ha en kick av energi? Passa på att boka in er på vattengympa i poolen kl 12.00, eller välj att koppla av i bastu och jacuzzi. Ni får varsin necessär med produkter samt instruktioner för att tillsammans genomföra en sparitual. Välj att äta brunch innan eller efter er stund på Spa. Välj mellan 3 små rätter* alternativ en stor rätt, per person.

Söndagar 755:-/person

*med undantag för kalixlöjrom

Bokningsförfrågan

Dagspa med Lunch

Kombinera spabesök, god lunch och utför sparitualen som ingår i paketet för total avkoppling. Lunch serveras mellan kl 11.30-14.00. Välj mellan att koppla av i relaxavdelningen innan eller efter lunchen. Lör-sön går det att njuta av lunchen iförd badrock.

Mån-Fre 595:-
Lör-Sön samt röda dagar 695:-

Bokningsförfrågan

Dagspa Lyx

Dag Spa Lyx

Välkommen på en dag med lyx och avkoppling. I detta paket ingår entré till spa med badrock, tofflor och handduk, en 25 min behandling, samt ett glas mousserande vin (alkoholfria alternativ finns). Välj mellan Indian Head Massage där vi masserar nacke, axlar och du får en härlig skalpmassage med lavendel olja, alternativt en uppfräschande Ansiktsbehandling.
Behandlingarna måste bokas i samband med huvudbokningen. Gäller i mån av plats.

Onsdag-Torsdag 555:-

Bokningsförfrågan

Endast spaentré

I entrén ingår badrock, tofflor och handduk.

Måndag-Fredag 295:-
Lördag-Söndag samt röda dagar 395:-

Bokningsförfrågan