Spapaket

Spapaket

Spapaket och spaentré förbokas via [email protected] eller på 08 506 170 00

Dag Spa med Julbord

Kombinera en härlig dag på spa med en fantastisk julbordsbuffé. Här ingår entré till spa med lån av badrock, tofflor och handduk samt vår julbordsbuffé som serveras i Franska Matsalen.

Torsdag-fredag serveras buffén från kl 18.00. Det finns möjlighet att komma till spa redan från kl 10.00. På söndagar serverar vi julbord från kl 13.00, då väljer du om du vill koppla av i spa innan eller efter buffén.

Gäller fram till den 17/12

Torsdag-Fredag 715:-
Söndagar 825:-

 

Bokningsförfrågan

Dagspa Sunrise

Börja dagen med en lång och härlig hotellfrukost i Franska Matsalen för att sedan fortsätta vidare ner till Grand Spa. Där får du handduk, tofflor badrock samt en sparitual innehållande produkter och instruktioner för att själv kunna genomföra en behandling.

Mån-Fre 595:-
Lör-Sön samt röda dagar 655:-

Bokningsförfrågan

Dagspa med Lunch

Kombinera spabesök, god lunch och utför sparitualen som ingår i paketet för total avkoppling. Lunch serveras mellan kl 11.30-14.00. Välj mellan att koppla av i relaxavdelningen innan eller efter lunchen. Lör-sön går det att njuta av lunchen iförd badrock.

Mån-Fre 595:-
Lör-Sön samt röda dagar 695:-

Bokningsförfrågan

Dag Spa Lyx

Dag Spa Lyx

Välkommen på en dag med lyx och avkoppling. I detta paket ingår entré till spa med badrock, tofflor och handduk, en 30 min behandling, samt ett glas mousserande vin. Välj mellan Indian Head Massage där vi masserar nacke, axlar och du får en härlig skalpmassage med lavendel olja, alternativt en 30 min uppfräschande Ansiktsbehandling.
Behandlingarna måste bokas i samband med huvudbokningen. Gäller i mån av plats.

Onsdag-Torsdag 535:-

Bokningsförfrågan

Endast spaentré

I entrén ingår badrock, tofflor och handduk.

Måndag-Fredag 295:-
Lördag-Söndag samt röda dagar 395:-

Bokningsförfrågan