Winemaker’s Dinner – Wiston Estate
22 och 23 februari 2019 på Grand Hotel Saltsjöbaden
Njut av en meny tillagad av Årets Kock 2018 och mousserande från England
OBS! 22 februari är fullbokat, varför vi utökat med en extra kväll lördagen den 23/2. Platser till lördagen finns fortfarande tillgängliga.
Välkommen till en oförglömlig Winemaker’s Dinner på Grand Hotel Saltsjöbaden där David Lundqvist, vinnare i tävlingen Årets Kock 2018, serverar en specialkomponerad meny ackompanjerad av prisbelönta mousserande viner från engelska Wiston Estate. Det är inte en slump att flera champagnehus köper mark och odlar druvor i England. De södra delarna av landet har fantastiska förutsättningar att göra mousserande viner i världsklass, där Wiston Estate är ett lysande exempel.
Under kvällen får vi träffa Wiston Estates vinmakare Dermot Sugrue som finns på plats i Grand Hotel Saltsjöbadens vackra matsalar för att berätta om gårdens produktion. Vi kommer att få prova flera viner från just Wiston Estate, men också från Dermots eget projekt ”Trouble with Dreams”. Grand Hotel Saltsjöbadens kökschef David Lundqvist presenterar kvällens specialkomponerade meny och delar med sig av sina tankar kring hur han matchat varje rätt till de utvalda vinerna.
Varmt välkommen till en smakrik Winemaker’s Dinner!
Arrangemanget är speciellt framtaget för SvD accent. Det går av stapeln två kvällar i februari, fredag och lördag den 22-23 februari 2019 klockan 18.00–22.30 och kostar 1.750 kronor per person och kväll.
Du bokar din plats genom SvD Accent. OBS att 22/2 är fullbokat.
Vill du vara med på nästa Winemaker Dinner?