Visa orginalspråket
Grand Hotel Saltsjöbaden

Kära gäster

Covid-19

Kära Gäster

Med anledning av det oroliga läget som vi befinner oss i kring Coronaviruset (COVID-19) vill vi gärna delge vilka åtgärder vi vidtagit för att minimera risker för gäster och personal att bli drabbade.

Hantering av Coronavirus (Covid-19)

Grand Hotel i Saltjöbaden  är öppet som vanligt och vi följer noga de rekommendationer och instruktioner som ges av Visita och Folkhälsomyndigheten.
Säkerheten för våra gäster och personal är vår högsta prioritet i alla situationer. Just nu vidtar vi extra försiktighetsåtgärder och driver vår verksamhet enligt myndigheternas riktlinjer.

Åtgärder för att minimera infektionsrisken

 • Vi följer noggrant utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra rutiner utifrån dessa.
 • Skärpta regler för våra anställda:
  Anställda har fått instruktioner i hur de bäst ska hantera den aktuella situationen och undvika smitta, allt enligt hälsomyndighetens rekommendationer. Vid minsta tecken på snuva/sjukdom skall personalen stanna hemma.
 • Vi uppmuntrar våra anställda och gäster att vara extra flitiga med handhygien. Vi har ökat användningen av antibakteriell spray och handdesinfektionsmedel.
  – Utökad städning i allmänna toaletter och utrymmen.
  – Färre platser och gäster i våra restauranger.
  – Handsprit för våra gäster på receptionsdisk, alla allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Avbokningregler:

 • Under rådande omständigheter kommer vi att vara flexibla med våra avbokningsregler.  Kontakta gärna oss så får du veta mer vad som gäller med just din bokning.

 

Ta hand om varandra!