fbpx

Våra hotellpaket

Påsk på Grand Hotel

Möt våren i Saltsjöbaden!

Under påsklovet v.16 erbjuder vi förmånliga familjepaket.

Ta med barnen eller barnbarnen på påsklov i Skärgården, bara 20 minuter från Stockholm city. Saltsjöbanan stannar 100 meter från hotellentrén och bilen parkerar du gratis. Här finns fina promenadstråk längs vattnet, en tipsrunda för barn, pysselrum och filmvisning. Ät gott på hotellet, bada i poolen, spela biljard eller pingis och andra roliga spel tillsammans.

Läs mer och boka online

Valborgspaketet

Välkommen på mysigt Valborgsfirande på Grand Hotel Saltsjöbaden!

Vi tänder eldar och sjunger in våren i vår trädgård med vackraste utsikten mot Baggensfjärden.

I vår matsal har vårt prisbelönta kök lagat en härlig trerättersmiddag, sedan blir det barhäng och dans i SeaFront för dig som önskar. Visst håller du med om att just detta år känns det extra härligt att få fira in våren!

I paketet ingår bland annat övernattning med stor frukostbuffé, trerättersmiddag med ett glas Champagne (alkoholfria alt finns), gymentré och nstruktörsledda pass och entré till spa.

Läs mer och boka online

Weekendpaket

Tillbringa en natt i romantisk miljö och med vacker natur inpå knuten. I Grand Hotel Saltsjöbadens Weekendpaket ingår övernattning med stor frukostbuffé med utsikt över skärgårdshamnen och entré till Grand Spa, instruktörsledda pass. På kvällen serveras ett glas Bollinger Special Cuvée Brut (alkoholfria alternativ finns) och en trerättersmiddag, inspirerad av säsongen, i vår vackra restaurang.

Läs mer och boka online

Lazy Sunday

Hotellpaketet Lazy Sunday på Grand Hotel Saltsjöbaden är skapat för dig som vill du njuta av lugnet och både avsluta och börja veckan med skön avkoppling långt från stress och trängsel. Ta söndagen och kanske även måndagen i din egen takt. I paketet ingår övernattning med stor frukostbuffé, gymentré, instruktörsledda pass, entré till Grand Spa samt lån av badrock och tofflor och fri parkering. 

Läs mer och boka online

Golfpaketet

Tillsammans med Saltsjöbadens Golfklubb erbjuder vi ett golfpaket i en härlig miljö. Börja med att slå ut på Saltsjöbadens moderna 18-hålsbana och koppla sedan av med middag och övernattning på anrika Grand Hotel Saltsjöbaden. Efter en dag på golfbanan serveras en trerättersmiddag med ett glas Champagne (alkoholfria alternativ finns) som välkomnande. Slappa sedan på hotellets sköna sängar och vakna upp till en riklig frukostbuffé. På morgonen finns även möjligheten att lägga till ytterligare en golfrunda alternativt inträde till vår spaanläggning.

Läs mer och boka online

Fredagsmys på Grand Hotel Saltsjöbaden

Ta Saltsjöbanan eller bilen efter jobbet och landa i en miljö av total avkoppling med havet som närmaste granne.

I receptionen brinner det i öppna spisen och rummet står klart och väntar på er vid ankomsten. Basta, bada och bubbla och kanske ta en spabehandling eller sparitual. I baren väntar ett glas Bollinger Special Cuvée Brut. Middag väljer ni själva om, när och vad ni vill äta.

Inga krav – bara total avkoppling.

Läs mer och boka online

Bara vara

Hotellpaket Bara Vara på Grand Hotel Saltsjöbaden är skapat för dig som söker total avkoppling. I paketet ingår övernattning i dubbelrum med stor frukostbuffé, entré till Grand Spa, morgonrock och tofflor samt en necessär innehållande produkter för en härlig sparitual.

Paketet innehåller bland annat övernattning med frukost, gymentré och instruktörsledda pass, entré till spa både ankomstdagen och avresedagen, lån av badrock och necessär med produkter för att utföra en sparitual.

Läs mer och boka online

Skärgårdspaket söndag–torsdag

Njut av skiftande årstider i vacker skärgårdsmiljö med härliga promenader runt Saltsjöbaden och Solsidan. I Grand Hotel Saltsjöbadens förmånliga hotellpaketet ingår bland annat övernattning i dubbelrum, entré till Grand Spa, trerättersmiddag, med mera.

Läs mer och boka online