fbpx

Kick off nära Stockholm i Saltsjöbaden

Uppskattad kick off i skärgården

Planerar ni en kick off i Stockholm? Varför inte kicka igång arbetsåret eller verksamheten med en riktigt lyckad aktivitet i Saltsjöbaden. Ni får närheten till city med chans att få ny energi i jobbvardagen och fokusera på att umgås och utvecklas tillsammans i skön skärgårdsmiljö. På Grand Hotel Saltsjöbaden finns allt under ett tak – utöver frisk luft och historiska miljöer erbjuder vi fantastisk mat och god nattsömn. Dessutom pulshöjande aktiviteter till havs och på land. Ni har fri tillgång till Elits nya gym vid vattnet och vårt avkopplande Grand Spa finns för den som önskar. Under er  kick off  finns ett stort urval av mötesrum och konferenslokaler, de flesta med havsutsikt. För denna kick off nära Stockholm tar det endast 30 minuter från city; Saltsjöbanan stannar bekvämt utanför dörren. Åker ni bil eller anländer gemensamt med buss tar det cirka 20 minuter från Stockholms city.

Kick off med aktiviteter i skärgården

En kick off är en av årets höjdpunkter och en investering för företaget. Med vårt attraktiva läge i skärgårdsmiljö lockar Grand Hotel Saltsjöbaden med de allra bästa förutsättningarna för en lyckad och unik kick off nära Stockholm. Ett tätt samarbete med Öppet Hav ger oss möjlighet att erbjuda er ett spännande urval av kick off-aktiviteter:

Segling i skärgården – i samarbete med Kungliga Svenska Segelsällskapet, KSSS
Lagarbete, adrenalinkickar och action! En aktivitet som passar alla, från nybörjare till proffsseglare – och ett stimulerande avbrott i konferensen som skapar lagkänsla som ni sedan tar med er till jobbet. Välj upplägg efter smak: En fartfylld segling i skärgården med mat och dryck, halv- eller heldag. Erfarna coacher är era vägledare men det är ni deltagare som seglar båtarna. Är ni vinnarskallar? Ta med ditt säljteam eller ledningsgrupp. Vill ni fördjupa aktiviteten och bli inspirerade av ett riktigt proffs? Anlita en elitseglare som talare och ta del av givande insikter med fokus på satsningar, utmaningar och framgångar.

 

Segway – utmana kollegorna i en rafflande stafett
Varför inte kombinera segling med en cool tur på Segway i kontrollerad fart upp till 20 km/h? Vår snabbkurs lär dig svänga, köra baklänges ta dig fram och genom trånga passager.

RIB-båt – med fika på klippa i skärgården
Upptäck en värld av öar efter en dag i konferenslokalen. Härlig frisk luft till havs med RIB-båt som tar er på skärgårdstur mellan kobbar och skär för att landa på lämplig klippa. Här dukar vi upp för fika och bara njuter.

 

Isskulptering – kreativ teamaktivitet
Isskulptering är möjligt att utföra året runt och är en avspänd och kreativ aktivitet som skapar en fin teamkänsla. Ni delas in i grupper där varje grupp har ett isblock och verktyg för att skulptera med. Instruktörer finns till hands med råd och tips för att ni ska få det bästa ut av ert block.

Flottbygge – bygg en flotte och avsluta med tävlingsrace
Lekfullt kreativt arbete som sätter fart på fantasin och ger ny energi till nya spännande idéer. Varje lag ska bygga en flotte som både är sjöduglig och snabb i vattnet. När byggtiden är slut får lagen presentera sin flotte för de andra och allt avslutas med ett prestigefyllt tävlingsrace.

 

Helikopterlyftet – spännande tur med spektakulära vyer
Att se omgivningen från luften är en magisk upplevelse. Aktiviteten sker på konferensanläggningen och varar under en timme där helikoptern gör korta men oförglömliga lyft.

VR-Event – välkomna in i en helt annan verklighet
Vill ni testa en helt ny upplevelse? Ni kommer att få sätta på er VR glasögon + hörlurar och greppa spelkontrollerna i era händer för att sedan ta plats i den virtuella verkligheten. De som inte spelar ser allt som händer på storbildskärm och det är en fantastiskt rolig publiksport.

 

Champagne-, Vin- & Ölprovning
Våra egna sommelierer håller i mycket omtyckta utprovningar av noga utvalda Champagne-, vin- och ölsorter. Vi utformar aktiviteten efter era önskemål och presenterar gärna förslag på möjliga upplägg för just er kick off.

Kick off i historisk miljö

En kick off på Grand Hotel Saltsjöbaden är ett spännande nedslag i svensk historisk miljö. Invigt år 1893 och byggt av K. A. Wallenberg, en av de mest inflytelserika männen i Sveriges finans- och industrihistoria. Inspirationen kom från det berömda Hotel de Paris i Monte Carlo och Knut Wallenbergs ambition var att skapa ”en svensk Riviera” på det mest attraktiva läget nära Stockholm. Valet föll givetvis på vackra Saltsjöbaden! Arkitekten som ritade hotellet hette Erik Josephson och den svenska kungen Oskar II la den första hörnstenen till det nya hotellet.

Under Grand Hotel Saltsjöbadens invigning kommenderade Kung Oskar II hela den svenska flottan dit för att ankra i viken framför hotellet och skjuta salut. Ända sedan dess har Grand Hotel Saltsjöbaden spelat en viktig roll både nationellt och internationellt; fredsförhandlingar har hållits här under krigstider, statsöverhuvuden har hållit konferenser här och såväl kungliga familjemedlemmar och Hollywoodkändisar har njutit av att besöka hotellet. Som en del av er kick off erbjuder vi gärna en visning av denna vackra, historiska anläggning.

Boka kick off i Saltsjöbaden, Stockholm

Vi hjälper gärna ditt företag att skräddarsy en lyckad och minnesvärd kick off för ditt gäng. Oavsett om ni önskar övernattning eller enbart vill ha förslag på roliga och givande företagsaktiviteter. Välkommen att kontakta oss på bokning@grandsaltsjobaden.se eller 08-506 170 60.