fbpx

Konferensaktiviteter i Stockholm för små och stora företag

Givande konferensaktiviteter i skärgården

Söker ni efter lockande konferensaktiviteter i Stockholm? Då erbjuder närbelägna Saltsjöbaden allt ni kan önska. Närhet till city med en lagom distans till city för en chans till ett avbrott i vardagens ekorrhjul. Hos oss kan ni fokusera på era mål för konferensen i skön skärgårdsmiljö! På Grand Hotel Saltsjöbaden finns allt under ett tak – utöver frisk luft och historiska miljöer erbjuder vi fantastisk mat i kombination med pulshöjande konferensaktiviteter till havs och på land. Dessutom bekväm tillgång till gym och vårt avkopplande Grand Spa.

Det finns ett stort urval mötesrum och konferenslokaler, de flesta med havsutsikt och anpassade för såväl mindre som större företag. Planerar ni övernattning ingår god nattsömn i vårt koncept för en lyckad konferens. Tåget till inspirerande konferensaktiviteter i skärgården tar endast 30 minuter från city; Saltsjöbanan stannar bekvämt utanför dörren. Åker ni bil eller anländer gemensamt med buss tar det cirka 20 minuter från Stockholm city.

 

Konferensaktiviteter i skärgården

Konferensaktiviteter i skärgården är oerhört uppskattade. Med vårt attraktiva läge i skärgårdsmiljö lockar Grand Hotel Saltsjöbaden med roliga, spännande och unika aktiviteter. Ett tätt samarbete med Öppet Hav ger oss möjlighet att erbjuda er ett spännande program för din grupp.

Segling i skärgården – i samarbete med Kungliga Svenska Segelsällskapet, KSSS
Lagarbete, adrenalinkickar och action! En aktivitet som passar alla, från nybörjare till proffsseglare – och ett stimulerande avbrott i konferensen som skapar lagkänsla som ni sedan tar med er till jobbet. Välj upplägg efter smak: En fartfylld segling i skärgården med mat och dryck, halv- eller heldag. Erfarna coacher är era vägledare men det är ni deltagare som seglar båtarna. Är ni vinnarskallar? Ta med ditt säljteam eller ledningsgrupp. Vill ni fördjupa aktiviteten och bli inspirerade av ett riktigt proffs? Anlita en elitseglare som talare och ta del av givande insikter med fokus på satsningar, utmaningar och framgångar.

Segway – utmana kollegorna i en rafflande stafett
Varför inte kombinera segling med en cool tur på Segway i kontrollerad fart upp till 20 km/h? Vår snabbkurs lär dig svänga, köra baklänges ta dig fram och genom trånga passager.

RIB-båt – med fika på klippa i skärgården
Upptäck en värld av öar efter en dag i konferenslokalen. Härlig frisk luft till havs med RIB-båt som tar er på skärgårdstur mellan kobbar och skär för att landa på lämplig klippa. Här dukar vi upp för fika och bara njuter.

Isskulptering – kreativ teamaktivitet
Isskulptering är möjligt att utföra året runt och är en avspänd och kreativ aktivitet som skapar en fin teamkänsla. Ni delas in i grupper där varje grupp har ett isblock och verktyg för att skulptera med. Instruktörer finns till hands med råd och tips för att ni ska få det bästa ut av ert block.

Flottbygge – bygg flotte och avsluta med tävlingsrace
Lekfullt kreativt arbete som sätter fart på fantasin och ger ny energi till nya spännande idéer. Varje lag ska bygga en flotte som både är sjöduglig och snabb i vattnet. När byggtiden är slut får lagen presentera sin flotte för de andra och allt avslutas med ett prestigefyllt tävlingsrace.

Helikopterlyftet – spännande tur med spektakulära vyer
Att se omgivningen från luften är en magisk upplevelse. Aktiviteten sker på konferensanläggningen och varar under en timme där helikoptern gör korta men oförglömliga lyft.

VR-Event – välkomna in i en helt annan verklighet
Vill ni testa en helt ny upplevelse? Ni kommer att få sätta på er VR glasögon + hörlurar och greppa spelkontrollerna i era händer för att sedan ta plats i den virtuella verkligheten. De som inte spelar ser allt som händer på storbildskärm och det är en fantastiskt rolig publiksport.

Champagne-, Vin- & Ölprovning
Våra egna sommelierer håller i mycket omtyckta provningar av noga utvalda vin- Champagne- och ölsorter. Vi utformar konferensaktiviteten efter era önskemål och presenterar gärna alternativ för intressanta upplägg.

Avkopplande konferensaktiviteter

Hos oss på Grand Hotel Saltsjöbaden finns även ett stort utbud rofyllda konferensaktiviteter, som ger fokus och eftertanke och stimulerar problemlösning. Utöver naturen runtom vår anläggning som bjuder på promenadstråk, joggingslingor och en ljuvlig skärgård så har vi vårt eget Grand Spa som erbjuder en rofylld upplevelse i lugn miljö, med en behandlingsmeny och spännande sparitualer. Ta en avkopplande simtur i den 15 meter långa poolen! Efter badet väntar ång- och torrbastu och kanske något svalkande att dricka? Varför inte samla gänget och besök vår relaxavdelning med bubbelpool. Nere vid vattnet finns Elit Sportsclub där våra gäster tränar kostnadsfritt, enskilt eller tillsammans. och på Holmen det gamla charmiga kallbadhusen för damer respektive herrar. För konferensgäster som önskar upptäcka våra fina omgivningar i Saltsjöbaden finns en löpkarta att hämta i receptionen. Möjlighet till golf och tennis finns också i området.  En avkopplande biljardturnering är en populär avrundning på en upplevelserik konferensdag.

Vinterkonferens? I hotellets nähet finns konstsnöspår för längdskidåkning samt promenadavstånd till slalombacke, vackert belägen i hjärtat av Saltsjöbaden. Fallhöjden är 60 meter – med en ankarlift och två nedfarter. Saltis Snowpark erbjuder utmanande hopp och railarena för gäster som lockas av fartfyllda konferensaktiviteter.

Boka konferensaktiviteter i Saltsjöbaden, Stockholm

Oavsett om ni är ett större eller mindre företag så hjälper vi er att skräddarsy ett lyckat paket med konferensaktiviteter i Stockholm som matchar gruppens intressen

Välkommen att kontakta oss på bokning@grandsaltsjobaden.se eller 08-506 170 60.