Middag

Matupplevelser på Grand

Boka bord

Middag

Vi är stolta över att vårt kök och vår restaurang håller hög klass. Den prisbelönte kocken Gustav Otterberg, leder arbetet i köket. Han sätter högt värde på att ge kunderna nya spännande smakupplevelser.

Gustav Otterbergs matfilosofi utgår från närheten till naturen och hantverket kring hur man värnan råvaran. Därför står råvaran i fokus i hotellets nya meny, där gamla recept har flätats samman med moderna tillagningsmetoder.

– För mig har det varit viktigt att maten lätt ska kunna associeras till vad Grand Hotel Saltsjöbaden är och för mig har det alltid varit elegans, lyx, vintage och prestigelöshet. Därför föll det sig naturligt att utforma menyn efter just dessa ord och på så sätt skapa en kulinarisk matupplevelse här på Grand Hotel Saltsjöbaden, säger Gustav Otterberg.

För gällande öppettider, tryck HÄR

MENYER

 

Franska Matsalen

Boka bord