Visa orginalspråket

Verandan är både festlokal och frukostmatsal

Verandan

GrandHotel Saltsjöbaden

Verandan

Verandan med vacker utsikt över vattnet är både festlokal och frukostmatsal.

GrandHotel Saltsjöbaden

Nedre Verandan & Spabaren

På Nedre Verandan serveras lunch under sommaren. Njut av god mat och kall dryck på vår sköna utomhusterrass medan du tar in den underbara havsutsikten! Under höst och vintersäsongen är baren öppen och du kan ta ett glas inne i sköna vilstolar.

Nedre Verandan & Spabaren

Franska Matsalen

Inspirerade av den franska stilen inredde hotellets grundare K. A. Wallenberg och hans fru Alice Franska Matsalen i slutet av 1800-talet. I den tjusiga matsalen har många välkända personer festat genom tiderna.

Mer om Franska Matsalen

Champagneterrassen

På takterrassen kan du njuta av något gott i glasen, ostron, charkuterier, snacks och såklart den fantastiska utsikten. Champagneterassen bokar du till större sällskap, fester eller kanske ett bröllop! Vill du boka eller veta mer. Kontakta restaurangen: restaurang@grandsaltsjobaden.se

 

Mer om Champagneterrassen

Alice Bar

Här äter du lite lättare rätter och dricker goda drinkar öppet från klockan 14.00 – till sent.

FESTLIGA HELGER I ALICE BAR 20.00-00.00 i december med underhållning fredagar & lördagar
Fredag 2, 9 & 16 december: Henrik ”Eye N’I ”Blomqvist är en av Sveriges mest välrenommerade hiphop-musiker, hyllad radioprogramledare och Dj. Men framförallt är han Den Siste Telegrafisten och hans plan är enkel: bjuda på universums svängigaste musik!
Lördag 3, 10 & 17 december: DJ GÖRDIS spelar skön och svängig musik som garanterat gör dig glad. Gördis har många strängar på sin lyra eller snarare en salig blandning av plattor i sin samling. Där samsas gammal soul & latin, jamaicaner av äldre snitt, cool jazz tillsammans med crooners och dessutom en hel del TV- och filmteman. Det mesta från sextio- och sjuttiotalet. Vad som har trillat ner i väskan till en spelning det vet man inte förrän den öppnas. Just ja, allt är på vinyl!
Alice Bar