fbpx

Jobba hos oss

På Grand Hotel Saltsjöbaden har kungligheter, filmstjärnor, politiker och Instagram-influencers bott, förhandlat, festat och kopplat av i över 125 år. I dag är det ett första klassens hotell som erbjuder prisbelönta restauranger, barer, bankettsalar, konferensrum och spa. Grand Hotel Saltsjöbaden anses vara ett av Sveriges mest attraktiva hotell med sin unika placering i skärgårdsmiljö med utsikt över den glittrande Baggesfjärden, bara 20 minuter från centrala Stockholm.  2018 blev vi utsedda till Årets Krog i Nacka/Värmdö och vår kökschef vann Årets Kock 2018.

Sedan 2015 ägs Grand Hotel Saltsjöbaden av fastighetsbolaget Lustgården Saltsjöbaden AB. Katarina Romell, ett välkänt och rutinerat namn inom svensk besöksnäring, är nytillträdd VD. Under hennes ledning bygger hotellet en ny, stark organisation inför framtiden.

Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team. Är du en av dem?


FOOD & BEVERAGE

Vi söker souschef, två kockar och en morgonpigg frukostkock

Upplagd 2019-06-12

Grand Hotel Saltsjöbaden växer och vi behöver förstärka vårt team i köket. Vi söker därför en souschef, två kockar och en frukostkock med en passion för mat och matlagning som känner stolthet i att ge gästerna en matupplevelse utöver det vanliga. Du jobbar med glädje, engagemang och driv.

Våra prisade restauranger har en hög och ambitionsnivå och köket har sett flera av vårt lands bästa kockar, som medlemmar ur Svenska kocklandslaget och Årets Kock. Arbetet är utmanande och varierande då köket gör allt från frukost, dagens lunch och konferensmat till gourmetmat på tjusiga Winemaker’s Dinners, banketter och stora bröllop.

Beslutsvägarna är korta och rätt person kan snabbt få stort ansvar och inflytande i takt med att du växer tillsammans med oss. Hotellet håller på att bygga upp en ny organisation vilket ger dig en unik möjlighet att blir en del i ett serviceteam och servicekultur som håller på att skapas just nu.

Bor du inte i Stockholmsregionen? Det gör inget – vi kan fixa bostad!

Tillträde är snarast eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag! Du kan alltid komplettera med betyg eller intyg senare i fall det blir aktuellt.

Har du frågor kring tjänsterna kan du kontakta Food & Beverage manager Fredrik Malmstedt på ‭fredrik.malmstedt@grandsaltsjobaden.se eller 070-583 69 60‬. Mejla din ansökan till samma e-postadress.

 


Helgjobb

Vi söker extrapersonal till vår bar, servis och trädgård. Välkommen med din ansökan om vad du skulle vilja göra och hur du kan passa in på Grand Hotel Saltsjöbaden. Maila oss på info@grandsaltsjobaden.se så hör vi av oss. Sätt gärna rubrik Ansökan och vilken avdelning du söker till.