Sällskap
Antal personer
Bekräfta
Från / Till
Boka

Lediga jobb

Jobba hos oss

GrandHotel Saltsjöbaden

Jobba på hotellet

Grand Hotel Saltsjöbaden är ett högklassigt hotell som erbjuder prisbelönta restauranger, barer, bankettsalar, konferensrum och spa. Det anses vara ett av Sveriges mest attraktiva hotell, ett “one of a kind”, med unik utsikt över den glittrande Baggensfjärden. Hotellet ligger bara 20 minuter från centrala Stockholm.

2018 blev Grand Hotel Saltsjöbaden utsedda till Årets Krog i Nacka/Värmdö. Vår kökschef vann Årets Kock 2018.

Sedan 2015 ägs Grand Hotel Saltsjöbaden av fastighetsbolaget Lustgården Saltsjöbaden AB. Katarina Romell, ett välkänt och rutinerat namn inom svensk besöksnäring, är vd sedan februari 2019. Under hennes ledning bygger hotellet en ny, stark organisation inför framtiden.
Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team.

Är du en av dem? Välkommen att ansöka till info@grandsaltsjobaden.se.

FOOD & BEVERAGE

Vi söker fantastiska medarbetare till kök och restaurang!

Upplagd 2020-01-13

Grand Hotel Saltsjöbaden växer så det knakar och vi söker nu förstärkning till vårat team i flera avdelningar. Hotellet är just nu i en utvecklingsfas som ger dig som individ en möjlighet att bidra till en ambitiös och unik servicekultur som passar det anrika hotellet och dess medarbetares ambition. Erfarenhetsnivåerna vi söker varierar från novis till chefspositioner men du som person är framförallt positiv och driftig samt arbetar med glädje, engagemang och driv.

Kök

Vi söker i nuläget kockar för hel- och deltidsanställning med en passion för matlagning och som känner stolthet i att ge gästerna en matupplevelse utöver det vanliga. Vårat kök har en hög ambitionsnivå och köket har sett flera av vårt lands bästa kockar, som medlemmar ur Svenska kocklandslaget och Årets Kock. Arbetet är utmanande och varierande då köket gör allt från frukost, dagens lunch och konferensmat till gourmetmat på tjusiga gästspel, banketter och stora bröllop.

Restaurang

I restaurangen söker vi frukost och servis personal, sommelierer samt hovmästare både som hel- och deltidsanställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från stjärnkrogar och femstjärniga hotell, eller en ambitionen att arbeta på den nivån. Extra personal är alltid eftersökt och ni tränas upp internt av vårat serviceteam.

Har du frågor gällande tjänsterna i restaurangen eller frukostavdelningen är du välkommen att kontakta vår restaurangchef Joakim på restaurang@grandsaltsjobaden.se eller på 08-506 70 06. Om du har frågor kring tjänsterna i köket kan du kontakta våra köksmästare Hasse och Jonny på kok@grandsaltsjobaden.se eller på 08-506 70 33‬. Mejla din ansökan till samma e-postadresser. Tillträde och lön är enligt överenskommelse och intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag!

GrandHotel Saltsjöbaden

Helgjobb

Vi söker extrapersonal till vår bar, servis och trädgård. Välkommen med din ansökan om vad du skulle vilja göra och hur du kan passa in på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Maila oss på info@grandsaltsjobaden.se så hör vi av oss. Sätt gärna rubrik Ansökan och vilken avdelning du söker till.