Lediga jobb

Jobba hos oss

GrandHotel Saltsjöbaden

Drömmarnas palats - något för dig?

Det finns många hotell, vi vet.
Men det finns bara ett Grand Hotel Saltsjöbaden!
Här finns något alldeles speciellt, något man inte kan ta på, för det sitter i väggarna. Drömmen om ett svenskt Monaco på en plats så nära city och ändå så långt borta från jäkt och stress.

Här arbetar vi i starka team på många avdelningar (reception, SPA, konferens och en stor F&B verksamhet) vi har roligt på jobbet och älskar att leverera det lilla extra till våra gäster.

Känns det spännande? Kontakta oss och berätta vem du är. Ibland dyker möjligheten upp just för att du är alldeles rätt person!

Grand Hotel har 137 fina rum och ligger i Saltsjöbaden bara tre minuter från Saltsjöbanan.
Praktiskt och hållbar transport!

Välkommen hit!

Välkommen att ansöka till info@grandsaltsjobaden.se.

FOOD & BEVERAGE

Vi söker fantastiska medarbetare till kök och restaurang!

Upplagd 2020-01-13

Grand Hotel Saltsjöbaden växer så det knakar och vi söker nu förstärkning till vårat team i flera avdelningar. Hotellet är just nu i en utvecklingsfas som ger dig som individ en möjlighet att bidra till en ambitiös och unik servicekultur som passar det anrika hotellet och dess medarbetares ambition. Erfarenhetsnivåerna vi söker varierar från novis till chefspositioner men du som person är framförallt positiv och driftig samt arbetar med glädje, engagemang och driv.

Kök

Vi söker i nuläget kockar för hel- och deltidsanställning med en passion för matlagning och som känner stolthet i att ge gästerna en matupplevelse utöver det vanliga. Vårt kök har en hög ambitionsnivå och köket har sett flera av vårt lands bästa kockar, som medlemmar ur Svenska kocklandslaget och Årets Kock. Arbetet är utmanande och varierande då köket gör allt från frukost, dagens lunch och konferensmat till gourmetmat på tjusiga gästspel, banketter och stora bröllop.

Restaurang

I restaurangen söker vi frukost- och servispersonal, sommelierer samt hovmästare både som hel- och deltidsanställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från stjärnkrogar och femstjärniga hotell, eller en ambitionen att arbeta på den nivån. Extra personal är alltid eftersökt och ni tränas upp internt av vårt serviceteam.

Har du frågor gällande tjänsterna i restaurangen eller frukostavdelningen är du välkommen att kontakta vår restaurangchef Joakim på restaurang@grandsaltsjobaden.se eller på 08-506 70 06. Om du har frågor kring tjänsterna i köket kan du kontakta våra köksmästare Hasse och Jonny på kok@grandsaltsjobaden.se eller på 08-506 70 33‬. Mejla din ansökan till samma e-postadresser. Tillträde och lön är enligt överenskommelse och intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag!

GrandHotel Saltsjöbaden

Helgjobb

Vi söker extrapersonal till vår bar, servis och trädgård. Välkommen med din ansökan om vad du skulle vilja göra och hur du kan passa in på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Maila oss på info@grandsaltsjobaden.se så hör vi av oss. Sätt gärna rubrik Ansökan och vilken avdelning du söker till.