Sällskap
Antal personer
Bekräfta
Från / Till
Boka

Lediga jobb

Jobba hos oss

GrandHotel Saltsjöbaden

Jobba på hotellet

Grand Hotel Saltsjöbaden är ett högklassigt hotell som erbjuder prisbelönta restauranger, barer, bankettsalar, konferensrum och spa. Det anses vara ett av Sveriges mest attraktiva hotell, ett “one of a kind”, med unik utsikt över den glittrande Baggensfjärden. Hotellet ligger bara 20 minuter från centrala Stockholm.

2018 blev Grand Hotel Saltsjöbaden utsedda till Årets Krog i Nacka/Värmdö. Vår kökschef vann Årets Kock 2018.

Sedan 2015 ägs Grand Hotel Saltsjöbaden av fastighetsbolaget Lustgården Saltsjöbaden AB. Katarina Romell, ett välkänt och rutinerat namn inom svensk besöksnäring, är vd sedan februari 2019. Under hennes ledning bygger hotellet en ny, stark organisation inför framtiden.
Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team.

Är du en av dem? Välkommen att ansöka till info@grandsaltsjobaden.se.

FOOD & BEVERAGE

Vi söker souschef, två kockar och en morgonpigg frukostkock

Upplagd 2019-06-12

Grand Hotel Saltsjöbaden växer och vi behöver förstärka vårt team i köket. Vi söker därför en souschef, två kockar och en frukostkock med en passion för mat och matlagning som känner stolthet i att ge gästerna en matupplevelse utöver det vanliga. Du jobbar med glädje, engagemang och driv.

Våra prisade restauranger har en hög och ambitionsnivå och köket har sett flera av vårt lands bästa kockar, som medlemmar ur Svenska kocklandslaget och Årets Kock. Arbetet är utmanande och varierande då köket gör allt från frukost, dagens lunch och konferensmat till gourmetmat på tjusiga Winemaker’s Dinners, banketter och stora bröllop.

Beslutsvägarna är korta och rätt person kan snabbt få stort ansvar och inflytande i takt med att du växer tillsammans med oss. Hotellet håller på att bygga upp en ny organisation vilket ger dig en unik möjlighet att blir en del i ett serviceteam och servicekultur som håller på att skapas just nu.

Bor du inte i Stockholmsregionen? Det gör inget – vi kan fixa bostad!

Tillträde är snarast eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag! Du kan alltid komplettera med betyg eller intyg senare i fall det blir aktuellt.

Har du frågor kring tjänsterna kan du kontakta Food & Beverage manager Fredrik Malmstedt på ‭fredrik.malmstedt@grandsaltsjobaden.se eller 070-583 69 60‬. Mejla din ansökan till samma e-postadress.

GrandHotel Saltsjöbaden

Helgjobb

Vi söker extrapersonal till vår bar, servis och trädgård. Välkommen med din ansökan om vad du skulle vilja göra och hur du kan passa in på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Maila oss på info@grandsaltsjobaden.se så hör vi av oss. Sätt gärna rubrik Ansökan och vilken avdelning du söker till.