Lediga tjänster

Jobba hos oss

GrandHotel Saltsjöbaden

Drömmarnas palats - något för dig?

Det finns många hotell, vi vet.
Men det finns bara ett Grand Hotel Saltsjöbaden!
Här finns något alldeles speciellt, något man inte kan ta på, för det sitter i väggarna. Drömmen om ett svenskt Monaco på en plats så nära city och ändå så långt borta från jäkt och stress.

Här arbetar vi i starka team på många avdelningar (reception, SPA, konferens och en stor F&B verksamhet) vi har roligt på jobbet och älskar att leverera det lilla extra till våra gäster.

Känns det spännande? Kontakta oss och berätta vem du är. Ibland dyker möjligheten upp just för att du är alldeles rätt person!

Grand Hotel har 137 fina rum och ligger i Saltsjöbaden bara tre minuter från Saltsjöbanan.
Praktiskt och hållbar transport!

Välkommen hit!

Välkommen att ansöka till info@grandsaltsjobaden.se.

Receptionist sökes

Är du vår nya receptionist?

Hotellet går en ny framtid till mötes och tillsammans med en fantastisk historia skapar vi ett härligt, modernt hotell. Vi vill därför förstärka vårt team i vår reception.

 

Vår nya receptionist har erfarenhet av liknande tjänst och har ett genuint intresse för försäljning, hotellupplevelser, service och för att skapa oförglömliga ögonblick för såväl gäst som kollega.  Den vi söker är noggrann och har ett öga för detaljer, arbetar strukturerat och är en handlingskraftig problemlösare med hög social kompetens. Erfarenhet av konferenser är meriterande, då vi hjälps åt över avdelningsgränser och vissa dagar kan förläggas på konferensen.

 

Du som söker kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska, du är resultatorienterad och strävar efter att ge våra gäster den bästa upplevelsen. Självklart är du glad, positiv och gillar att samarbeta med de övriga avdelningarna på hotellet.

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80% och provanställning tillämpas. Tillträde och villkor enligt överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan, mejla den till jyrki.sahamies@grandsaltsjobaden.se

Vill du jobba i vårt Spa?

Certifierad SPA-hudterapeut

Certifierad SPA-hudterapeut till Grand Hotel Saltsjöbaden.

 

Vi söker dig som brinner för yrket, älskar att ge service och är engagerad. Det är ett plus om du har några års arbetslivserfarenhet. Du gillar att jobba i team, är hjälpsam, noggrann, lyhörd och flexibel.

 

Vi utför sedvanliga hudvårds- och kroppsbehandlingar samt massagebehandlingar, och vi jobbar med etablerade varumärken så som ,

Biologique Recherche, Marina Miracle och Patyka.

I arbetet ingår även andra spauppgifter såsom att ta emot gäster, fylla förråd samt hålla god ordning.

 

Vi är en trevlig arbetsplats med glada kollegor och vi har en fantastisk skärgårdsmiljö utanför dörren!

 

Skicka din ansökan till Tina.gustafsson@grandsaltsjobaden.se