fbpx

Fitness

Träning och hälsa på Grand Hotel Saltsjöbaden

Här finns fina möjligheter både för inomhusträning på gym och instruktörsledda pass samt löpning och promenader i vår vackra omgivning. Alla kan vara med på passen och inga förkunskaper krävs. Kom ner i varv med ett avkopplande yoga pass, eller få upp energin med träning i poolen. Vår egna löpkarta finns att få i receptionen. Vi hyr även ut cyklar för den som gillar att ta sig fram i fart.

Till er som grupp tar vi gärna emot önskemål och förfrågningar kring aktiviteter inom spa, kost, hälsa och träning. Vi har möjlighet att erbjuda instruktörsledda pass för grupper från 8 personer upp till 80 personer. Vill ni avsluta er träning med en badcermoni tillsammans så har vi en fantastiskt ritual som behandlar kropp och själ och som leds av en Spa-terapeut. Vi erbjuder även olika typer av föreläsningar inom ämnen som exempelvis stress. Kontakta oss gärna med dina önskemål.

En behaglig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum.

 

Gym med havsutsikt

Få upp konditionen samtidigt som du tittar ut mot vattnet. På Elit Sportsclub tränar du som hotellgäst kostnadsfritt från 06.00-22.00 alla dagar i veckan. Här erbjuds olika typer av träningsmaskiner, vikter, medicinbollar, boxningssäck samt löpband och crosstrainer. Ditt gymkort erhålls i receptionen.

 

Aqua Fitness

Var med på en härlig och energigivande träning med fartfylld musik. Vi erbjuder Aqua-Training i poolen som leds av en certifierad tränare med många års erfarenhet.
Missa inte detta härliga pass som tränar varje muskel i din kropp. Träningen passar alla och du kör i din egen takt. Passet körs varje onsdag kl 19.45. Förboka för en garanterad plats.

Kostnadsfritt för våra spagäster.

Är du inte spagäst är du varmt välkommen att delta
Pris: 200 SEK per gång.

Bokningsförfrågan

Yoga

Yin Yoga är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra.

Följ med på yoga med passiva positioner och en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro där alla övningar utförs på golvet. Varje position varar minst 3–5 minuter. Passet leds av vår Yoga instruktör Elizabeth Welsh som har många års erfarenhet inom träning.

Yogan är kostnadsfri för våra spa gäster.
Är du inte spagäst är du varmt välkommen att delta
Pris: 200 SEK per gång

Med reservation för förändringar. Förboka för en garanterad plats.

BOKA HÄR

Bokningsförfrågan