fbpx

Spapaket

Spapaket

Spapaket och spaentré förbokas via spa@grandsaltsjobaden.se eller på 08 506 170 00

Mellan den 4 mars – 31 mars 2019 bygger vi om vår ångbastu i spa avdelning. Under denna tid har vi alltså ingen ångbastu.

Dagspa Sunrise

Börja dagen med en lång och härlig hotellfrukost i Franska Matsalen för att sedan fortsätta vidare ner till Grand Spa. Där får du handduk, tofflor badrock samt en sparitual innehållande produkter och instruktioner för att själv kunna genomföra en behandling.

Mån-Fre 695:-
Lör-Sön samt röda dagar 795:-

Bokningsförfrågan

Dagspa med Lunch

Kombinera spabesök, god lunch och utför sparitualen som ingår i paketet för total avkoppling. Lunch serveras från kl 11.30 på vardagar och 12.00 på helgdagar. Välj mellan att koppla av i relaxavdelningen innan eller efter lunchen. Lån av badrock, tofflor och handduk ingår.

Mån-Fre 695:-
Lör-Sön samt röda dagar 795:-

Bokningsförfrågan

Dagspa Lyx

Dag Spa Lyx

Välkommen på en dag med lyx och avkoppling. I detta paket ingår entré till spa med badrock, tofflor och handduk, en 25 min behandling, samt ett glas champagne (alkoholfria alternativ finns). Välj mellan Indian Head Massage där vi masserar nacke, axlar och du får en härlig skalpmassage, alternativt en uppfräschande Ansiktsbehandling.
Behandlingarna måste bokas i samband med huvudbokningen. Gäller i mån av plats.

Måndag-Torsdag 625:-
Fredag 725:-

Bokningsförfrågan

Dagspa med Ritual

I detta paket ingår entré till spa med lån av badrock, tofflor och handduk samt vår unika och avkopplande sparitual med produkter från Kerstin Florian som fulländar din spa-upplevelse

Mån-Fre 445:-
Lör-Sön 545:-

 

 

Bokningsförfrågan

Endast spaentré

I entrén ingår badrock, tofflor och handduk.

Måndag-Fredag 295:-
Lördag-Söndag samt röda dagar 395:-

Övernattande hotellgäster 250:-

Bokningsförfrågan