fbpx

Bara vara

Bara vara

Bara vara och spaentré förbokas via spa@grandsaltsjobaden.se eller på 08 506 170 00

Bara vara

Hotellpaket Bara Vara på Grand Hotel Saltsjöbaden är skapat för dig som söker total avkoppling. I paketet ingår övernattning i dubbelrum med stor frukostbuffé, entré till Grand Spa, morgonrock och tofflor samt en necessär innehållande produkter för en härlig sparitual.

Paketet innehåller bland annat övernattning med frukost, gymentré och instruktörsledda pass, entré till spa både ankomstdagen och avresedagen, lån av badrock och necessär med produkter för att utföra en sparitual.

Läs mer och boka online

Dagspa Sunrise

Börja dagen med en lång och härlig hotellfrukost i Franska Matsalen för att sedan fortsätta vidare ner till Grand Spa. Där får du handduk, tofflor badrock samt en sparitual innehållande produkter och instruktioner för att själv kunna genomföra en behandling.

Mån-Fre 795:-

Bokningsförfrågan

Dagspa med Lunch

Kombinera spabesök, god lunch och utför sparitualen som ingår i paketet för total avkoppling. Lunch serveras från kl 11.30 på vardagar och 12.00 på helgdagar. Välj mellan att koppla av i relaxavdelningen innan eller efter lunchen. Lån av badrock, tofflor och handduk ingår.

Mån-Fre 795:-

Bokningsförfrågan

Dagspa Lyx

Dag Spa Lyx

Välkommen på en dag med lyx och avkoppling. I detta paket ingår entré till spa med badrock, tofflor och handduk, en 25 min behandling, samt ett glas champagne (alkoholfria alternativ finns). Välj mellan Indian Head Massage där vi masserar nacke, axlar och du får en härlig skalpmassage, alternativt en uppfräschande Ansiktsbehandling.
Behandlingarna måste bokas i samband med huvudbokningen. Gäller i mån av plats.

Måndag-Torsdag 795:-
Fredag 895:-

Bokningsförfrågan

Dagspa med mini-Ritual

I detta paket ingår entré till spa, lån av badrock, tofflor, handduk samt vår härliga mini-spa-ritual med produkter från Kerstin Florian som du utför i din egen takt och som fulländar din spa upplevelse hos oss.

Mån-Fre 495:-

 

 

Bokningsförfrågan

Endast spaentré

I entrén ingår badrock, tofflor och handduk.

Måndag-Fredag 395:-
Lördag-Söndag samt röda dagar 495:-

 

Övernattande hotellgäster

Söndag-Fredag 250:-/dag
Lördag 350:-/dag

Bokningsförfrågan