fbpx

Lunch

Dagens tips serveras måndag – söndag från öppning till sent. Vi jobbar endast med färsk fisk och kött från svenska gårdar. Vi har ett nära samarbete med Gotlands Slagteri. Alla våra ägg kommer från frigående hönor på Gotland. Vi tar förbehåll om att den eventuellt kan ta slut under kvällen.

Dagens tips – Vecka 46

inkl. nybakat bröd & svenskt smör. 155:-

Måndag
Grillad chorizo, tomatsalsa, gremoulata, tomatsås & friterad lök
Grilled chorizo, tomato sauce, gremoulata, tomato sauce & fried onion

Tisdag
Senapsströmming, rårörda lingon, potatispuré, brynt smör & citron
Mustard herring, lingonberry, potato puree, browned butter & lemon

Onsdag
Viltfärsbiffar, grönpepparsås, syrad gurka, morotsragu & bulgur
Game patties, green pepper sauce, pickled cucumber, carrots & bulgur

Torsdag
Sej, rödbetor, kapris, fläsk, dillvelouté & potatisstomp
Saithe, beetroot, capers, pork belly, dill velouté & mashed potato

Fredag
Timjanstekt Rekokyckling, zucchini, vitlök, aubergine & rostad paprika
Reko Chicken, zucchini, garlic, aubergine & roasted paprika

Lördag & Söndag
Kökets tips / Plat du Jour

Denna meny serveras
Måndag – tisdag 11.30–21.00
Onsdag – fredag 11.30–17.00
Lördag 11.30–17.00
Söndag 11.30–21.00

Aktuell lunchmeny som pdf

Utöver dagens tips kan ni också välja rätter från vår lunch Á la Carte

Med reservation för ändringar

Bokning:
08 – 506 170 06
08 – 506 170 32
restaurang@grandsaltsjobaden.se