Lunch

Dagens tips serveras måndag – söndag från öppning till sent. Vi jobbar endast med färsk fisk och kött från svenska gårdar. Vi har ett nära samarbete med Gotlands Slagteri. Alla våra ägg kommer från frigående hönor på Gotland. Vi tar förbehåll om att den eventuellt kan ta slut under kvällen. Det går utmärkt att äta i Grand Hotel Saltsjöbadens restauranger utan att bo på hotellet.

Dagens tips – Vecka 3

Inkl. nybakat bröd & svenskt smör. 155:-

Måndag

Kycklinglår, bacon, lök, svamp, palsternackspuré & rödvinssås
Chicken, bacon, onion, mushroom, parsnip puré & red wine sauce

Tisdag

Kaviarströmming, syrad morot, brynt smör & potatispuré
Fried herring, browned butter, carrot, & potato purée

Onsdag

Färsbiffar, rårörda lingon, persiljerot, grönpepparsås & potatis
Beef patties, lingonberries, parsly root, green pepper sauce

Torsdag

Rimmad lax, dillstuvadpotatis, fänkålscrudité & citron
Curéd salmon, dill stewed potato, fennel crudité & lemon

Fredag

Nattbakad fläskkarré, rättika, chili, koriander, sesam & nudelsallad
Night baked pork, rättika, chili, koriander, sesame & nudels

Lördag & Söndag

Kökets tips / Plat du Jour

Serveras i Franska Matsalen

Måndag – lördag: kl 11.30–17.00
Söndag: kl 11.30–21.00

Aktuell_dagens_tips för Grand Hotel Saltsjöbaden som PDF

Aktuell A La Carte-meny för Grand Hotel Saltsjöbaden som PDF

Med reservation för ändringar

Bokning:

08 – 506 170 06
08 – 506 170 32
restaurang@grandsaltsjobaden.se