Winemaker Dinner

Bollinger Winemaker Dinner – Franska Matsalen

Måndag 17 September kl 18:30

 Winemaker Dinner på Grand Hôtel Saltsjöbaden.

 

Den 17 september gästas vi av Karl-Frédéric Reuter och Champagne huset Bollinger. Vi är otroligt glada för detta.

Bollinger är ett legendariskt och anrikt champagnehus i elitklass, grundat 1829.
Här går kvalitet före allt och de har som enda champagneproducent officiellt kvalitetsdeklarerat sitt vin.

För Bollinger, som är extremt beroende av kvaliteten på druvorna som naturen ger,
är det självklart att arbeta på ett hållbart sätt.
Bollinger är det första champagnehuset som uppfyllt kriterierna för de två ekologiska certifieringarna
High Environmental Value
 och Sustainable Viticulture in Champagne.

 

 

Vill du vara med på nästa Winemaker Dinner?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Meny inkl. viner

1850 kr

 

Snacks:

Sv. Getost, lingon, anis, sotad lök, pistage & rättika
Karl-Johansvampscrème, semitorkad tomat, basilika & vitlök
Kålrabbi, rågbröd, rimmad gurka, krondill & störkaviar

Bouche:

Gotländskt 63° ägg, kronärtskocka, rökt smör,
frasig surdeg & svart tryffel

Förrätt:

Tomatrimmad lax, kräftskum, krondill, morot,
pepparrot & ättikssyrad dillmajonnäs

Varmrätt:

Grillat innanlår, brässerat högrev av gotländsk ko,
zucchini crème, vitlöksgrillad sallad,
citron, krasse & rostad kycklingbuljong

Ost:

Himmelsraften, äpple, äppelgelé & körvel

Mignardise:

3 x macarons

 

Vi ser fram emot en magisk middag med fantastiska viner
Fredrik Malmstedt, Food & Beverage Manager