fbpx

Julbord 2018

Julbord av Årets Kock 2018 på Grand Hotel Saltsjöbaden

Vår köksmästare David Lundqvist, Årets Kock 2018, tillsammans med vår Food & beverage manager Fredrik Malmstedt, dukar från slutet av november upp ett klassiskt julbord i ny anda. Vi inleder med välkomstglögg för att sedan avnjuta ett julbord med fina råvaror från svenska sjöar, skogar och gårdar.

Fredrik som har ett förflutet i Svenska Kocklandslaget och David, vinnare av Årets Kock 2018, har med övriga teamet i kök och matsal en gedigen meritlista från välrenommerade krogar. Tillsammans har dom satt sin egen prägel på årets julbord.

Nytt för i år är att ni kan komma på Jul AW med vårt fulla julbord  för endast 395:- på fredagseftermiddagar 

595:- dagtid / 695:- kvällstid

Barn 0–3 år äter gratis

Barn 4–12 år 120:-

Sittningar:
(med undantag 10, 11, 17 & 18 dec)

29 november – 21 december

Måndagar – Torsdagar: kl. 18.00 – 20.30
Fredagar:   kl. 14.00 – 17.00 (Jul AW)
(OBS! Starttid kl 14.00 och lämna senast kl 17.00)
Fredagar:   kl. 18.00 – 20.30
Lördagar:   kl. 12.30 – 20.30
Söndagar:  kl. 12.30 – 15.00

Sällskap över 30 personer välkomnar vi alla dagar i veckan.
Vill ni komma på andra dagar/tider än de som vi har julbord ring gärna och kolla då vi gärna öppnar upp om vi får in andra större sällskap.
Självklart ordnar vi vegetariskt, specialkost eller anpassar för allergier om så önskas.

Bokning:

Fyll i formuläret ovan, ring 08-506 170 60 eller mejla oss på adress julbord@grandsaltsjobaden.se

Hovmästare: 08-506 170 06 (ej för bokning)

Exempel på dryckespaket

1:an
1 julöl/ljus öl (alt. 1 glas vin), 1 snaps à 5 cl och kaffe – 195 kr

2:an
2 julöl/ljus öl(alt. 2 glas vin), 2 snapsar  à 5 cl och kaffe – 370 kr

Våra dryckespaket är endast ett förslag. Självklart debiteras dryck endast efter åtgång. Ett alternativ är att beställa ett av paketen till samtliga, och när ni satt er till bords kommer servisen att ta hand om övriga önskemål såsom alkoholfritt, vin, öl m.m.

Alla priser är inkl. moms