GrandHotel Saltsjöbaden

Företagsevent nära Stockholm

För alla typer av företag

Boka företagsevent

Givande företagsevent i skärgården

Planerar du ett företagsevent i Stockholm? Välj då Saltsjöbaden för bästa urval av upplevelser! Förena bekväm närhet till city med attraktiv skärgårdsmiljö och skapa minnesvärda ögonblick och nya affärer tillsammans med anställda och kunder. På Grand Hotel Saltsjöbaden finns nämligen allt under ett tak – utöver frisk luft och historiska miljöer erbjuder vi fantastisk mat och god nattsömn. Oavsett om det gäller företagsevent med fartfyllda aktiviteter, en galapremiär eller ett jubileumsfirande så lämpar sig våra lokaler för glamorösa event av alla slag. Med tåg tar det endast 30 minuter från Stockholm; Saltsjöbanan stannar bekvämt utanför dörren. Åker ni bil eller anländer gemensamt med buss tar det cirka 20 minuter från city.

GrandHotel Saltsjöbaden

Företagsevent med fest och galapremiär

Platsen och lokalerna på Grand Hotel Saltsjöbaden sätter förutsättningarna för ett lyckat event. Här finns anrika Franska Matsalen med sina kristallkronor och utsmyckade väggar från slutet av 1800-talet. Här har celebriteter som Oscar II, Ava Gardner, Frank Sinatra, kung Carl XVI Gustaf, Henry Kissinger med många flera verkat och festat genom åren. Vi har också fått äran att vara värd för en lång rad stora premiärfester, exempelvis för filmen Solsidan 2017 med hela Sveriges film- och skådespelarelit. 550 minglande galaklädda skådepelare, regissörer och politiker som avnjöt mat och dryck från mingelstationer utspridda i hotellet. Våra lokaler lämpar sig för alla typer av event: företagsevent, galapremiärer eller jubileumsfester.

Företagsevent med pulshöjande & avkopplande aktiviteter

Ett företagsevent i skärgården är en uppskattad tillställning och i Saltsjöbaden har vi mycket att erbjuda. Söker ni upplevelserika företagsevent till havs och på land så arrangerar vi utflykter med segway, RIB-båt, helikopter och segling.

För mer rofyllda företagsevent erbjuder vi en stillsam miljö; naturen runt vår anläggning bjuder på promenadstråk, joggingslingor och en ljuvlig skärgård. Utöver detta har vi vårt eget Grand Spa, en rofylld upplevelse i lugn miljö med en behandlingsmeny och spännande sparitualer. Ta en simtur i den 15 meter långa poolen! Efter badet väntar relaxavdelningen med ång-och torrbastu, bubbelpool och från vår bar kan ni beställa något läskande att dricka. Nere vid vattnet väntar kallbadhuset samt Elit Sportsclub Hotellviken, där företagseventets gäster tränar kostnadsfritt. För den som önskar upptäcka omgivningarna i Saltsjöbaden finns en löpkarta att få i receptionen. En avkopplande biljardturnering i hotellets bibliotek är en populär avrundning på en upplevelserik dag.

Boka företagseventet i Saltsjöbaden, Stockholm

Ett företagsevent kan vara just den gnista som behövs för att dina medarbetare ska få energi att prestera ännu högre. Med vår erfarenhet vet vi att ett minnesvärt event svetsar samman grupper på ett sätt som vardagen på arbetsplatsen sällan lyckas med.

Vi på Grand Hotel Saltsjöbaden tänker alltid på helheten och hjälper gärna dig att skräddarsy ett lyckat företagsevent. Oavsett om det gäller anställda eller kunder och oavsett om ni planerar övernattning eller enbart söker trevliga dagsaktiviteter. Vi själva älskar inramningen från vår fantastiska närmiljö – vi vill gärna dela den med er.

Välkommen att kontakta oss på bokning@grandsaltsjobaden.se eller 08-506 170 00.

Boka konferens

En sagolik jul

Julbord 2023

LÄS MER OCH BOKA