Konferens & Möten

Big & Beautiful

Boka konferens

Konferera Big & Beautiful

B&B kan betyda bed & breakfast men här syftar vi snarare på vår förmåga att ta hand om större konferenser på ett smidigt och elegant vis. På Grand Hotel Saltsjöbaden finns de där sällsynta möjligheterna att ta hand om större möten utan att deltagarna känner sig infösta i en kongresshall. Upp till 280 personer ryms i vår biosittning med utsikt över Hotellvikens vatten. All teknik, inklusive effektiv mörkläggning, finns tillgänglig. Effekten av att avhandla avgörande frågor i avskildhet och bryta av med en storslagen utsikt, är överlägsen.

Till Wallenbergssalen
Grand Hotel Saltsjöbaden

Diskreta möten och stora konferenser

Så här kan det se ut: I ena delen av hotellet hålls ett informellt affärsmöte med ett fåtal deltagare i ett intimt rum med utsikt över marinan. I en annan del hålls en årsstämma med 250 sittande åhörare, allt är nedsläckt och storbildsskärmar visar staplade siffror. Samtidigt dukas middagen upp i Franska Matsalen. Fördrinken ligger på kylning på Champagneterrassen, varifrån man ser ända till Ingaröfjärdens öppning.

Nio konferenssalar, nio möjligheter

Vi har nio olika konferenssalar och konferensrum som kan möbleras och anpassas efter önskemål. Biosittning kan ersättas med gruppvis möblering. Whiteboards, blädderblock, projektionsduk, wifi… Allt som behövs finns. Nästan. Är det något ni saknar, ordnar vi det. Får vi bara veta i förväg, är det mesta möjligt.

Våra konferenslokaler
Företagsevent
Grand Hotel Saltsjöbaden

Stora som små företagsevent

När känslan av fest och galapremiär sitter i väggarna, då är det svårt att se att något kan gå fel. Vi har hjälpt våra gäster att skapa minnen sedan den kungliga invigningen 1893 och sätter stort värde i att fortsätta göra det. Helst vill vi överträffa oss själva varje gång. Våra eventansvariga älskar företagsevent, galapremiärer och jubileumsfester. Nästan oavsett vad ni önskar, så kan vi ordna det.
Vi uppskattar själva våra storslagna omgivningar, med den glittrande fjärden och skogen. Vi trivs enormt bra i vårt Grand Spa och vårt Elit Gym. Vi är glada att kunna dela det med andra och erbjuda en inspirerande miljö för hundratals företagare – vi vet ju själva hur bra vi mår här.

Våra företagsevent
Kick off i Stockholm

Kick off i skärgården

Alla vill komma bort ibland – även på arbetstid. Varför inte bjuda kollegorna på en upplyftande kick off? Under dagen gör ni något härligt tillsammans och sedan står vårt ståtliga Grand Hotel Saltsjöbaden redo för konferens och en lång kvälls samvaro. Vad sägs om en tur med RIB-båt eller en helikoptertur? Hissa segel tillsammans med en erfaren skeppare? Eller, den grupp som verkligen vill jobba på samarbetet, bygg en flotte och tävla med varandra. Möjligheterna är många, valet är ert.

Mer om kick-off hos oss