Konferens & Möten

Grand Meeting

Skicka förfrågan

Små möten - Stora beslut

Konferera i något av våra fina rum bestäm själv vart du vill äta.  Njut av en härlig promenad längs stranden eller i skogen,  gå på SPA och avsluta med en god natts sömn med Baggensfjärden som granne.

 

Läs mer här

Stora möten & konferenser

På Grand Hotel Saltsjöbaden älskar vi stora möten! I Wallenbergsalen, med utsikt över Hotellviken och Baggensfjärden, ryms upp till 280 personer. Salen är även perfekt för bröllop. Med sina eleganta kristallkronor som pryder taket, den inbjudande terrassen, utsikten mot vattnet är det den perfekta lokalen för likväl fest som yoga-klasser och föreläsningar. Här är det fantasin som sätter gränserna, och vi finns med dig hela vägen, från idé till genomförande.

Till Wallenbergssalen
Företagsevent

Stora som små företagsevent

När känslan av fest och galapremiär sitter i väggarna, då är det svårt att se att något kan gå fel. Vi har hjälpt våra gäster att skapa minnen sedan den kungliga invigningen 1893 och sätter stort värde i att fortsätta göra det. Helst vill vi överträffa oss själva varje gång. Våra eventansvariga älskar företagsevent, galapremiärer och jubileumsfester. Nästan oavsett vad ni önskar, så kan vi ordna det.
Vi uppskattar själva våra storslagna omgivningar, med den glittrande fjärden och skogen. Vi trivs enormt bra i vårt Grand Spa och vårt Elit Gym. Vi är glada att kunna dela det med andra och erbjuda en inspirerande miljö för hundratals företagare – vi vet ju själva hur bra vi mår här.

Våra företagsevent
Kick off i Stockholm

Kick off i skärgården

Alla vill komma bort ibland – även på arbetstid. Varför inte bjuda kollegorna på en upplyftande kick off? Under dagen gör ni något härligt tillsammans och sedan står vårt ståtliga Grand Hotel Saltsjöbaden redo för konferens och en lång kvälls samvaro. Vad sägs om en tur med RIB-båt eller en helikoptertur? Hissa segel tillsammans med en erfaren skeppare? Eller, den grupp som verkligen vill jobba på samarbetet, bygg en flotte och tävla med varandra. Möjligheterna är många, valet är ert.

Mer om kick-off hos oss