Kick off i Stockholm

Kick off i Saltsjöbaden

Boka kick off
GrandHotel Saltsjöbaden

Kick off i Stockholms skärgård

Bara tjugo minuter från Stockholms city erbjuder vi en förstklassig miljö för årets höjdpunkt: Er kick off. En nystart i historisk miljö, där statsöverhuvuden har konfererat och där fredsförhandlingar har hållits.
Andas in den friska luften, gör något riktigt härligt tillsammans och avsluta med en delikat middag i någon av våra restauranger. Vi har härliga enkel- eller dubbelrum och självklart fri tillgång till vårt Elit Gym och vårt Grand Spa. Förutom en mängd olika aktiviteter, har vi tio konferensrum och flera festvåningar.
Vi är redo för era behov – vilka de än är.

Segling eller RIB-båt

Med Hotellviken nedanför hotellet är det enkelt att ta del av allt som skärgården rymmer. Segling är något vi starkt rekommenderar: Lagarbete, adrenalin och action. Ni behöver inte ha några förkunskaper, våra erfarna coacher stöttar när ni själva seglar båtarna. Ni väljer själva hur länge ni vill vara ute – vi anpassar turen efter era önskemål.
För er som hellre sitter “lugnt” i båten erbjuder vi fartfylld upplevelse: En tur med RIB-båt. Vår trygga förare tar er med på en fika bland kobbar och skär. Vem är först i för ett dopp?

Flottbygge eller isskulptering

Hur sjutton bygger man en flotte? Vem ska göra vad? Hur får man den att flyta, och ännu svårare: Hur gör man den snabb? Flottbygge ger de flesta bryderier och tvingar gruppen att samarbeta på ett roligt och lekfullt sätt. Här gäller det verkligen att plocka fram kreativiteten – och vinnarskallen.
Betydligt lugnare är isskulptering. I en avspänd miljö formar ni ett isblock precis så som ni själva vill ha det. Eller, ja, ni gör ert bästa för att försöka – det här är inte lätt. Självklart bistår våra instruktörer med tips och råd.

Helikopter – eller segway

Stockholms skärgård har 30 000 öar. Vi lovar inte att ni får se alla, men med vår aktivitet “helikopterlyftet” ser ni några av dem – från luften. Det är en upplevelse att se världen från ovan och vi kan nästan lova att det pirrar i magen när helikoptern lyfter från Grand Hotel Saltsjöbaden. Aktiviteten pågår i en timme.
Stannar ni hellre på marken? Då kan segway vara en idé! Vår snabbkurs lär svänga, köra baklänges och ta er fram genom trånga passager. Visste ni att den går så snabbt som 20 kilometer i timmen? Värt att prova!

VR-event – en helt annan verklighet

Varför inte testa en helt ny upplevelse? Med VR-glasögon, hörlurar och spelkontroll tar ni plats i en annan verklighet. Den som inte spelar för stunden, tar del av allt på en storbildsskärm. Räkna med skratt och smått hisnande upplevelser – det här är något helt annat än det ni är vana vid.

GrandHotel Saltsjöbaden

Champagne- vin- och ölprovning

Hos oss har Hollywoodstjärnor, kungliga familjemedlemmar och toppolitiker höjt sina glas. Självklart ska ni göra det också. En lugnare typ av kick off-aktivitet är våra dryckesprovningar. Oavsett om du och dina kollegor uppskattar champagne, vin eller öl, ser vi till att ni får uppleva sköna smaksensationer. Vi kan erbjuda olika typer av dryckesprovningar och utformar gärna aktiviteten efter era önskemål.

Boka Kick off i Saltsjöbaden, Stockholm

Vi hjälper gärna ditt företag att skräddarsy en lyckad och minnesvärd kick off. Oavsett om ni önskar övernattning eller enbart vill ha förslag på roliga och givande aktiviteter, är ni välkommen att kontakta oss på bokning@grandsaltsjobaden.se eller 08-506 170 00.