Lediga jobb

Sök ditt drömjobb hos oss

Ekonomichef

Ekonomichef med erfarenhet från besöksnäringen till Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger som en kronjuvel vackert beläget vid hotellviken i Saltsjöbaden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Sthlms City.

Hotellet öppnade för 131 år sedan då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Nu startar en ny era för hotellet. En ny ledning och ägare ska ta hotellet in i framtiden och vi har påbörjat ambitiösa utveckling- och renoveringsplaner. Det blir en spännande resa och ett once in a lifetime-uppdrag kan vi lova!

The Seaside Queen är ett välkomnande hotell med utsökt mat, personlig service och professionella mötesupplevelser i ikonisk och oslagbar miljö. Bättre arbetsmiljö får man leta efter. Vi är mycket stolta över vår arbetsplats. Hotellet har 134 hotellrum, 2 restauranger, 2 barer, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa

Som Ekonomichef ansvarar du för hela hotellets ekonomi, administration samt lönehantering. Du arbetar nära VD, ägare och våra avdelningschefer med fokus på uppföljning, lönsamhet samt ordning och reda. Vårt arbete präglas av stor variation och ingen dag är den andra lik. Du förväntas att aktivt delta i de dagliga frågorna likväl som de större övergripande planerna. Rollen som Ekonomichef är bred med ett tydligt fokus på att stötta och utmana ledningen och bidra till att utveckla verksamheten. Du driver budgetar och prognosarbetet i samarbete med avdelningscheferna samt stöttar dem i uppföljning, analys och utfall av resultat. Uppföljning av befintliga nyckeltal och prognosarbetet. Du har ett övergripande ansvar för redovisningen och boksluten i både drift samt fastighetsbolag. Du sitter i ledningsgruppen och är ett stöd i framtagande av policys, rutiner och riktlinjer.

 

 • Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och relevant utbildning
 • Du har arbetat i olika hotellsystem och kassasystem och självklart haft hand om fakturor.
 • Erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen är mycket meriterande
 • Du brinner för att skapa de bästa hotellupplevelserna för såväl medarbetare som gäster och besökare till hotellet
 • Är du också insatt och har kunskaper inom Revenue Management är det en stor fördel

ANSÖK: Skicka CV och personligt brev till Erik Pändel, VD. Email: erik.pandel@grandsaltsjobaden.se 

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger som en kronjuvel vackert beläget vid hotellviken i Saltsjöbaden, bara 30 minuter med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet öppnade för 130 år sedan då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk riviera. Nu startar en ny era för hotellet. En ny ledning och ägare ska ta hotellet in i framtiden med ambitiösa utveckling- och renoveringsplaner. Det blir en spännande resa!

The Seaside Queen är ett välkomnande hotell med utsökt mat, personlig service och professionella mötesupplevelser i majestätisk omgivning. Bättre arbetsmiljö får man leta efter. Vi är mycket stolta över vår arbetsplats. Hotellet har 134 hotellrum, 3 restauranger & barer, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt spa.

Sommarvikarie till fastighetsavdelningen

Nu söker vi på Grand Hotel Saltsjöbaden en sommarvikarie till vår fastighetsavdelning

Här arbetar vi i starka team på många avdelningar (reception, SPA, konferens och en stor F&B verksamhet) vi har roligt på jobbet och älskar att leverera det lilla extra till våra gäster.

Känns det spännande? Kontakta oss och berätta vem du är. Ibland dyker möjligheten upp just för att du är alldeles rätt person.

Grand Hotel har 134 fina hotellrum och ligger i Saltsjöbaden bara en minut från Saltsjöbadens station

 

 • Löpande underhåll av lokaler, hotellrum, möbler, inredning och material
 • Konferensteknik
 • Nycklar och magnetkort
 • Rutiner för byte av lås och låskoder
 • Trädgårdsskötsel så som gräsklippning, trimning och gruskrattning
 • Viss möblering inför konferenser
 • Gästens komfort i fokus
 • Rondering brandsläckare

 

Startdatum: 17 juni

Ansökningsdatum senast: 27 maj

Skicka din ansökan till ghafour.chaouche@grandsaltsjobaden.se

Extrakockar i sommar

Nu behöver vi förstärkning i köket inför sommaren.

På valborg öppnar vår populära paviljong för säsongen och med detta kommer vi behöva flera kockar till vårt team. Sommarrestaurangen har medelhavet och grill som tema så vi söker efter kockar med erfarenhet av medelhavsköket och att stå på grillstation. Tempot är oftast högt och därför är det viktigt att du har erfarenhet av att jobba i service. Jobbet innefattar dag, kväll och helgarbete. Vi har individuell lönesättning men går under kollektivavtal. Anställningen gäller från maj – september och är särskilda visstidsanställningar med chans till att bli tillsvidare.

 

ANSÖK: Skicka ditt CV och personliga brev till Jon Lindstedt, Kökschef, på  jon.lindstedt@grandsaltsjobaden.se

Spa- & barvärdinna till Grand Spa

Vi söker nya kollegor till vårt spa-team, som för närvarande består av hud- och spaterapeuter, massörer och spa-värdinnor. Vi söker dig som gillar att ge service och ha många bollar i luften. Gästens välbefinnande är A och O för dig, och du gillar att ge det lilla extra vid varje tillfälle.

Som spa- och barvärd/värdinna innefattar ditt jobb att sköta både baren på spat och receptionsdelen gemensamt med resten av teamet. Din främsta arbetsuppgift är att ta emot och ta hand om våra gäster på spat. Dina arbetsuppgifter inkluderar även att servera mat och dryck i baren, se till att hålla rent i loungen och pool-/spa-området samt att sköta spa-receptionen genom att ta emot gäster, boka och svara på e-post och telefon, samt försäljning av produkter och andra uppgifter som hör till arbetet på spa. Arbetet kommer också att innebära arbete på helger och kvällar.

Just nu söker vi personal inför sommaren samt extra arbetskraft till helger och kvällar. Om du känner att du är rätt person för rollen, tveka inte att ansöka, vi anställer löpande.

Om du har utbildning inom hudvård eller massage är det ett plus.

 

ANSÖK: Skicka ditt CV och personliga brev till Medina Foroozani, Spachef, på medina.foroozani@grandsaltsjobaden.se

 

 

Övrigt

Vi har kollektivavtal med HRF och Unionen.