Lediga jobb

Sök ditt drömjobb hos oss

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger som en kronjuvel vackert beläget vid hotellviken i Saltsjöbaden, bara 30 minuter med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet öppnade för 130 år sedan då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk riviera. Nu startar en ny era för hotellet. En ny ledning och ägare ska ta hotellet in i framtiden med ambitiösa utveckling- och renoveringsplaner. Det blir en spännande resa!

The Seaside Queen är ett välkomnande hotell med utsökt mat, personlig service och professionella mötesupplevelser i majestätisk omgivning. Bättre arbetsmiljö får man leta efter. Vi är mycket stolta över vår arbetsplats. Hotellet har 134 hotellrum, 3 restauranger & barer, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt spa.

HOVMÄSTARE - Tillsvidaretjänst på 100%

Grand Hotel Saltsjöbaden rekryterar nu en erfaren Hovmästare.
Start 1 maj eller enligt överenskommelse.

Du arbetar i ett stort team med ambitiösa, drivna och professionella kollegor.

I rollen som hovmästare hos oss har du ett genuint intresse och kunskap av mat och dryck, samtidigt som du drivs av att leda vår personal på ett professionellt sätt. Du är glad, positiv och älskar att ge god service.

Du är ansiktet utåt för restaurangen och ser till att våra gäster får en minnesvärd upplevelse ut över det vanliga genom din förmåga att läsa av olika gästers behov.

Du samarbetar gärna med de andra avdelningarna på hotellet, du har ett öga för detaljer och är självklart noggrann och gillar ordning och reda.

Arbete förekommer både dagtid, kvällar och helger på rullande schema. Vi har privatgäster från all världens hörn och i veckorna välkomnar vi även våra konferensgrupper.

Det är bra om du är en problemlösare och inte rädd för att försöka ta initiativ och hitta lösningar.

Vårt mål är att vi ska vara bäst i klassen och vi behöver dig för att nå dit.
Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK: Skicka ditt CV och personliga brev till Daniel Brissman, Restaurangchef, och märk mejlet med ”Hovmästare”: daniel.brissman@grandsaltsjobaden.se 

 

Extrakockar i sommar

Nu behöver vi förstärkning i köket inför sommaren.

På valborg öppnar vår populära paviljong för säsongen och med detta kommer vi behöva flera kockar till vårt team. Sommarrestaurangen har medelhavet och grill som tema så vi söker efter kockar med erfarenhet av medelhavsköket och att stå på grillstation. Tempot är oftast högt och därför är det viktigt att du har erfarenhet av att jobba i service. Jobbet innefattar dag, kväll och helgarbete. Vi har individuell lönesättning men går under kollektivavtal. Anställningen gäller från maj – september och är särskilda visstidsanställningar med chans till att bli tillsvidare.

 

ANSÖK: Skicka ditt CV och personliga brev till Jon Lindstedt, Kökschef, på  jon.lindstedt@grandsaltsjobaden.se

Spa- & barvärdinna till Grand Spa

Vi söker nya kollegor till vårt spa-team, som för närvarande består av hud- och spaterapeuter, massörer och spa-värdinnor. Vi söker dig som gillar att ge service och ha många bollar i luften. Gästens välbefinnande är A och O för dig, och du gillar att ge det lilla extra vid varje tillfälle.

Som spa- och barvärd/värdinna innefattar ditt jobb att sköta både baren på spat och receptionsdelen gemensamt med resten av teamet. Din främsta arbetsuppgift är att ta emot och ta hand om våra gäster på spat. Dina arbetsuppgifter inkluderar även att servera mat och dryck i baren, se till att hålla rent i loungen och pool-/spa-området samt att sköta spa-receptionen genom att ta emot gäster, boka och svara på e-post och telefon, samt försäljning av produkter och andra uppgifter som hör till arbetet på spa. Arbetet kommer också att innebära arbete på helger och kvällar.

Just nu söker vi personal inför sommaren samt extra arbetskraft till helger och kvällar. Om du känner att du är rätt person för rollen, tveka inte att ansöka, vi anställer löpande.

Om du har utbildning inom hudvård eller massage är det ett plus.

 

ANSÖK: Skicka ditt CV och personliga brev till Medina Foroozani, Spachef, på medina.foroozani@grandsaltsjobaden.se

 

 

Övrigt

Vi har kollektivavtal med HRF och Unionen.