Fotograf: Kristin Andersson Photograpy

Bröllop & Fest

Bröllop & Fest

Boka bröllop & fest
Fotograf: Kristin Andersson Photography

Bröllop vid vattnet

Bröllop, högtidsdagar, premiärfester… Oavsett vilket skälet är, lyfts evenemanget av den särskilda auran kring Grand Hotel.

Det är här Franska Matsalen verkligen kommer till sin rätt. Kristallkronor, förgyllda stuckaturer och en air av svunna tiders värdighet ramar in ert bröllop som få andra lokaler. Maten och dukningen står i paritet med den vackra salen. Det finns inte en brudklänning som inte lyfts ytterligare en nivå i Franska Matsalen.

Om det är sommar och sol skålar ni först i champagne på terrassen högst upp, den som vi döpt till… Champagneterrassen, förstås. Terrassen har utsikt över hela Hotellviken med de magnifika gamla villorna i söder, Älgö tvärs över viken och segelbåtarna vid bryggor och bojar.

Fotograf: Kristin Andersson Photography

Kanske föredrar ni en drink i trädgården med ansiktena vända mot Östersjön, och passar kanske på att ta bröllopsfoton där också.
Kyrkbröllop? När den gamle häradshövdingen K A Wallenberg hade byggt Grand Hotel och ett antal majestätiska villor – och dragit en järnväg hit – återstod bara en sak: En kyrka. Ferdinand Boberg fick uppdraget att rita Saltsjöbadens kyrka. Fortfarande idag är det en imponerande byggnad med plats för åtskilliga bröllopsgäster.

När sista dansen tonat ut kan ni dra er tillbaka till ett dubbelrum, eller kanske en av våra sviter. Tänk att vakna i den svit som Frank Sinatra och Ava Gardner bodde i 1953? Jo, den finns kvar, bara grundligt renoverad. Så ni vet, den måste bokas i tid. Liksom det bara funnits en Frank Sinatra, finns det bara en Frank Sinatra-svit.

Vi hjälper förstås till att förverkliga dina idéer. Tala med våra event- och konferensarrangörer om era tankar och idéer så skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för att ditt arrangemang ska bli både framgångsrikt och minnesvärt. Vi har färdiga bröllopspaket – eller så sätter ni samman ert eget.

Bröllopserbjudanden
GrandHotel Saltsjöbaden

Våra bröllopsplanerare stöttar

En av de viktigaste dagarna i ert liv är snart här: Bröllopsdagen. Oavsett om ni drömmer om glitter, glamour och tusentals glimrande konfetti, eller om en liten intim ceremoni, så finns vi här för er.
Vi på Grand Hotel Saltsjöbaden värnar om er bröllopsdag. Våra vackra omgivningar, med fjärden och skogen, bidrar till inramningen. Vår personal är flexibel och står för många års erfarenhet: Vi vet att ingenting ska gå fel på er stora dag.
Grand Hotels festvåning, Franska Matsalen, är som ritad för tjusiga bröllopsfester. Våra event- och konferensarrangörer lyssnar på era önskningar och hjälper er förverkliga drömmarna. Boka ett av våra bröllopspaket eller skapa ett eget. Oavsett vilket, är ni varmt välkomna att dansa in livets kärlek under våra kristallkronor.

Grand Wedding

  • Ett glas champagne och
  • Tre sorters tilltugg vid brudskålen
  • Trerättersmeny
  • Vinpaket med ett glas till förrätt och ett glas med påfyllning till varmrätt
  • Kaffe/te och bröllopstårta

Egen lokal 15-01:00

Pris från 1855 kr/person

Barn under 12 år: 250 kr / person (varmrätt och dessert).

Vi tar emot bröllop från 50 till 150 personer förutsatt att minst 30 rum bokas.

Vid bekräftad bokning betalas en depositionsavgift på 50% av det förbokade beloppet.

Bröllopsbokning

Kontakta oss så hjälper vi er

Mejla oss några rader om vad du planerar, dina tankar, ideér och funderingar så hjälper vi dig att skräddarsy din bröllopsfest eller tillställning.

Skriv till bokning@grandsaltsjobaden.se

 

 

Eller boka här