Visa orginalspråket
GrandHotel Saltsjöbaden

Mat och dryck

För livsnjutare

Boka bord
GrandHotel Saltsjöbaden

Frukost, lunch, middag

Här på Grand Hotel i Saltsjöbaden tycker vi att alla måltider är viktiga.

Därför står en stor frukostbuffé uppdukad varje dag. Lunchen serverar vi  under sommaren på nedre verandan, vår stora och soliga altan och under de kallare månaderna på Verandan eller Franska Matsalen.

Middag serveras alltid i Franska Matsalen och på Verandan. Bladguld eller strålande havsutsikt, menyn är densamma i båda matsalarna. Vill du njuta av en mer avslappnad middag serveras även mat i Alice Bar.

Vår köksmästare Jon Lindstedt lagar tillsammans med sitt team välsmakande mat med de bästa råvarorna och mycket kärlek, kan det bli bättre?

Alice Bar

Här äter du lite lättare rätter och dricker goda drinkar, öl, vin eller Champagne.

Alice Bar

Franska Matsalen

Inspirerade av Versailles inredde hotellets grundare K. A. Wallenberg och hans fru Alice Franska Matsalen i slutet av 1800-talet. I den tjusiga matsalen har många välkända personer festat genom tiderna.

Mer om Franska Matsalen
Grand Hotel Saltsjöbaden

Verandan

Verandan med vacker utsikt över vattnet är både festlokal och frukostmatsal.

Mer om Verandan

Arkadspel och mingel

I Knuts Vardagsrum på plan 1 i hotellets mitt har vi baren öppen fredagar och lördagar från 17.00 andra tider är du varmt välkommen att slå dig ner och bara njuta av hotellets hjärta som detta rum faktiskt är.

Här har vi också fullt av olika typer av arkadspel, sällskapsspel och med möjlighet till 5-kamp. Säg till i receptionen för mer info.

Knuts Vardagsrum är beläget i mitten av hotellet på plan 1. En fantastiskt vacker del av vårt fina hotell med generös takhöjd och stora fönster så att du kan blicka ut över hotellviken.
Knuts Vardagsrum

Takterrassen

På takterrassen kan du njuta av något gott i glasen, ostron, charkuterier, snacks och såklart den fantastiska utsikten.

Vill du boka den till större sällskap, fester eller kanske ett bröllop! Kontakta bokningen: bokning@grandsaltsjobaden.se

 

Mer om Takterrassen
GrandHotel Saltsjöbaden

Nedre Verandan & Spabaren

På Nedre Verandan serveras lunch under sommaren. Njut av god mat och kall dryck på vår sköna utomhusterrass medan du tar in den underbara havsutsikten! Under höst och vintersäsongen är baren öppen och du kan ta ett glas inne i sköna vilstolar.

Nedre Verandan & Spabaren

Paviljongen

Varmt välkommen till vår nya restaurang och uteservering!

Här kan du njuta av goda cocktails, mat som passar extra bra i solsken eller i värmen inne i Paviljongen. Med den oslagbara utsikten över Hotellviken tillsammans med bra musik och goda vänner kan du här uppleva den svenska rivieran.

 

 

Paviljongen

En grand frukost

Croissanter, äggröra, bacon, våfflor och ljuvligt bröd. Vår frukostbuffé innehåller allt möjligt gott, varmt som kallt – och lite till. Våra morgonpigga frukostkockar gör sitt yttersta för att just din dag ska inledas på bästa tänkbara sätt.

Frukosten serveras till såväl övernattande gäster som besökare.

Frukost
GrandHotel Saltsjöbaden
GrandHotel Saltsjöbaden

Njut av dagens lunch

Färsk fisk, kött från svenska gårdar, ägg från frigående höns. I vår restaurang är endast det bästa gott nog. Vårt luncherbjudande serveras dagligen i vår restaurang – självklart även till dig som inte är gäst på Grand Hotel.

Välkomna!

Lunch
GrandHotel Saltsjöbaden

Middag

Vi är stolta över att vårt kök och vår restaurang håller hög klass.

Den som vill äta middag på Grand Hotel Saltsjöbaden välkomnas till Franska Matsalen, för öppettider besök HÄR.
Givetvis är även du som inte bor på hotellet välkommen att gästa våra restauranger.

 

Middag