HOTELLVISTELSE

Grands Historia

Drömmarnas Palats

Grand Hotel Saltsjöbaden är inte vilket hotell som helst. Det är en plats där drömmar förverkligas – nu såväl som vid den kungliga invigningen 1893.

Varsamt vårdade anor samsas med modern touch och ett kök i absolut toppklass. På 1800-talet var det K A Wallenberg och hans fru Alice som granskade varje detalj, såväl konstruktion som inredning. I dag är det personalen som bygger Grand Hotel Saltsjöbaden – alltid med gästernas bästa som högsta prioritet. Menyer utprovas till perfektion, fluffiga täcken sprids över sängarna och bubblor lyfter över den vackra Takterrassen.

Otaliga gäster har promenerat längs Hotellviken: kärlekspar, konferensdeltagare, spagäster, bröllopsgäster, familjer & kompisgäng. Hela tiden rullar vattnet in mot strandkanten. Vissa saker förändras aldrig.

Vi erbjuder 135 hotellrum, tre stycken bar & restauranger, ett café, 9 konferensrum, festvåning, pool och spa. Vid hotellet finns Kungliga Svenska Segelsällskapets hamn.

Välkomna ni också.

Vår historia

Presentkort

En speciell gåva

Fundersam kring vad du ska köpa i present till den där födelsedagen eller till brudparet? Vi har den perfekta möjligheten: Presentkort på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Hos oss kan du köpa ett presentkort på valfritt belopp som ger mottagaren möjlighet att välja fritt i vårt breda utbud. Det kan vara allt från en behandling på Grand Spa, en övernattning till en god middag.

Presentkort går att köpa direkt i receptionen. Har du inte vägarna förbi postar vi gärna. Ring oss eller beställ nedan.

Beställ Presentkort