Våra spabehandlingar

För att du är värd det

Grand Spa

På Grand SPA kan du bli omhändertagen eller bara koppla av och njuta på egen hand i vår relaxavdelning. Några simtag i poolen eller kanske ett dopp i havet. En härlig stund i jacuzzin, torrbastun eller ångbastun eller kanske bara vara på vår solterrass när vädret tillåter.

Får vi föreslå en härlig behandling? 

En behandling kan göra underverk och ger din hud, kropp och själ nytt påfyllt energi och lyster. Unna dig själv en belöning där du för en stund är och kan bara vara.

Vi har valt ett brett utbud av behandlingar för kropp och själ, du är i goda händer hos våra professionella terapeuter som  tar hand om dig på bästa tänkbara sätt. Släpp vardagen och unna dig en stunds ljuvlig lyx!

Varmt välkommen!

Ansikte

Alla våra långa ansiktsbehandlingar börjar med en hudanalys för att fastställa ditt hudtillstånd innan vi väljer lämpliga produkter och behandlingstekniker anpassad till din hud. Behandlingen rengör på djupet och ger din hud ny lyster och hjälper cellerna att förnya sig. Inkluderar hand & fotmassage.

Massage

Kroppsbehandlingar

Fotbehandlingar

Hårborttagning

Duobehandlingar

I mån av plats så kan vi erbjuda behandlingar i vårt fina dubbelrum. Fungerar med vissa valda behandlingar. Skicka din förfrågan till oss. Duo-behandlingar går endast att boka via: spa@grandsaltsjobaden.se

Grand Spa Special Meny

Dessa Asien inspirerande behandlingar och massage tekniker utförs av våra special utbildade och certifierade terapeuter. Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

Special paketbehandlingar

Vi har kombinerat det bästa av de olika behandlingarna för en total upplevelse och avkoppling för kropp och själ. Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

Biologique Recherche

Resultat inriktade behandlingarna är framtagna av personerna bakom märket Biologique Recherche. De högkvalitativa produkterna och dess rena och mycket kraftfulla innehåll hanteras endast av våra professionella och kunniga hudterapeuter med särskild utbildning och erfarenhet.

Alla Biologique Recherche behandlingar bokas på
spa@grandsaltsjöbaden eller 08-506 170 00

Grand Executive Facial 80 min

Vi startar med ett varmt fotbad för att få igång blodcirkulationen.

Terapeuten utför sedan en hudanalys av ansiktet för att skräddarsy din behandling. Fokus ligger då på resultat för att behandla och förbättra ditt hudtillstånd såsom känslighet, torrhet, fet och oren hy, pigmentering samt fina linjer. I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, portömning, mask, massage samt återfuktning.

Inkluderar även hand- och fotmassage.

Brynplockning ingår vid önskemål.

mån-tors 1395:- Boka
fre-sön 1495:- Boka

Soin Lissant 60 min 

Denna lystergivande och uppstramande behandling utförs med en reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silke och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage, som ger ditt ansikte ett naturligt lyft. Din hud får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får en glödande lyster.

Denna behandling passar alla, även den känsligaste huden.

1 995:-

Stressless 45 min

En medium- till fast massage som är utformad i denna behandling för att fokusera på spända muskler i området runt nacke, axlar, rygg och huvud. Genom att mjuka upp spända muskler som ofta är orsakade av den moderna och lite stressade vardagen, ökar denna behandling blodcirkulationen, Den förbättrar även rörligheten, framkallar djup avkoppling samt lindrar kronisk muskelvärk, huvudvärk och smärta.

mån-tors 995:-
fre-sön 1095:-

Healing Stone Body Massage 90 min

Denna unika behandling där man placerar Healingkristaller på sju chakran från hjässan till basen av ryggraden. Chakran är energicentrat som korrelerar med körtlar i det endokrina systemet. Varma stenar används sedan i detta medium för att med fast tryckmassage frigöra spänningar och toxiner. En avslappnande behandling som hjälper till att återställa kropp, själ och ande i en skön harmoni.

mån-tors 1595:-
fre-sön 1725:-

Relaxation Aromatherapy

Denna mjuka till mediumhårda massagen som tillsammans med de helande egenskaperna hos de essentiella oljorna ger lugn åt själen och få kroppens alla muskler att slappna av. Effekten av denna lugnande och avkopplande behandling sitter kvar i flera dagar då de essentiella oljorna masseras in och verkar på djupet.

mån-tors 60 min 1095:-
fre-sön 60 min 1225:-
mån-tors 90 min 1545:-
fre-sön 90 min 1695:-

Signature Massage 60/90 min

En djupgående behandling där terapeuten mjukt och fast pressar händerna och fingrarna för behandling av muskelspänningar och värk. Genom att använda en blandning av den asiatiska, läkande massagetekniken samt aromterapi i massageolja, ger denna behandling dig en total avkoppling och muskellindring. Denna behandling rekommenderas speciellt för aktiva personer och efter utövande av sportaktiviteter.

mån-tors 60 min 1095:-
fre-sön 60 min 1225:-
mån-tors 90 min 1545:-
fre-sön 90 min 1695:-

Aromatic Body Scrub 60 min

En renande och avgiftande kroppsskrubb som främjar blodcirkulationen samt avlägsnar döda hudceller och ger din hud en ny lyster med mjuk och len känsla.

mån-tors 1095:-
fre-sön 1225:-

Body Bliss 90 min/120 min

Kroppsskrubb 45/60 min och 45/60 min kroppsmassage.

En genomgående peeling av hela kroppen startar din behandling och följs av en avkopplande helkroppsmassage med aromatiskt olja som används under hela behandlingen. Den verkar avstressande och balanserande. En fantastisk kombination och behandling som renar, ger huden ny lyster och energi. En total avkoppling.

 

90 min mån-tor 1 695:-
90 min fre-sön 1 825:-
120 min mån-tor 1 995:-
120 min fre-sön 2 195:-

Balancing 120 min

Kroppsmassage 60 min och holistiskt ansiktsbehandling 60 min.

En kombination av välbefinnande. Behandlingen börjar med ett varmt fotbad som startar igång cirkulationen. Du kliver sedan upp på massagebädden och mottar ditt val av massage och en aromatisk massageolja. Avslutas med en renande ansiktsbehandling och ansiktsmassage.

Det ingår ej portömning i dessa holistiska ansiktsbehandlingar.

Mån-tors 1 995 :-
fred-sön 2 195 kr

Essence of Trinity 180 min

Varför välja när man kan få alla tre behandlingar?

En triokombination som startar med rengöring av kroppen från döda hudceller och efter att du har duschat av dig skrubben så fortsätter behandlingen med ditt val av massage för att mjuka upp alla dina muskler. Den ger näring och återfuktning till huden genom aromatisk massageolja. Du avslutar med en renande holistiskt ansiktsbehandling.   

Det ingår ej portömning i dessa holistiska ansiktsbehandlingar.

Kroppsrengöring 60 min, kroppsmassage 60 min och ansiktsbehandling 60 min.

mån-tors 2995:-
fre-sön 3295:-

Together Massage Therapy 120 min

En lärorik och rolig aktivitet för par eller vänner, för två personer.

Utformning av denna kurs/behandling är att ni ska lära er tekniker, steg för steg, om hur man masserar varandra som proffs. En ligger och en masserar efter terapeutens anvisningar. Ni byter plats efter halva tiden.

mån-tors 2495:-
fre-sön 2795:-

Second Peau 60 min

En ny anti-age behandling som ett alternativ istället för fillers, men utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik används elektrisk kraft för att skapa ett fiberplåster som består av 80% hyaluronsyra. Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion och som omedelbart ger synligt resultat. Behandlingen påskyndar även hudens egen läkningsprocess och uppnår fantastiska resultat vid upprepade behandlingar.

2950:-
Kur på 3 ggr 8000:-

Grand Fairy 30 min

En exklusiv behandling framtagen av Biologique Recherche för Grand SPA.

Behandlingen rengör på djupet, fyller på huden med flera lager fukt. Ger dig en jämn och fin hudton samt lyster samt förbättrar hudstrukturen med rena och minskade porer som resultat.

Passar utmärkt inför fest eller gala samma dag.

Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

1750:-

Small and Lovely 25 min

En uppfräschande behandling för ditt ansikte med rengöring, peeling, mask samt massage. Behandlingen avslutas med en vårdande och återfuktande produkt.

mån-tors 575:- Boka
fre-sön 675:- Boka

Cleansing Body Scrub 60 min

En renande och avgiftande kroppsskrubb som främjar blodcirkulationen samt avlägsnar döda hudceller. Den ger din hud en ny lyster med mjuk och len känsla.

mån-tors 1095:- Boka
fre-sön 1225:- Boka

Wax On Wax Off 30 min

Du väljer ett av nedanstående alternativ. Vi använder en rengörande, återfuktande olja som motverkar irritationer samt förebygger inåtväxande hår.

  • rygg
  • armar
  • halva ben
  • enbart bikinilinje
  • ansikte
mån-tors 595:- Boka
fre-sön 695:- Boka

Grand Duo 90 min

En härlig behandling för två personer som inleds med att ni får en avslappnande ryggmassage med aromatiskt olja. Sedan packar vi in fötterna i en återfuktande inpackning medan ansiktet får en uppfräschande ansiktsbehandling och dina händer en inpackning och massage. Behandlingen avslutas med varsin skalpmassage. Det ingår ett varsitt glas mousserande vin, som serveras i loungen efter behandlingen (alkoholfritt alternativ finns).

 

mån-tors 3295:-
fre-sön 3495:-

Grand Classic Facial 50 min

Vi skräddarsyr din valda behandling med fokus på att behandla och förbättra ditt hudtillstånd såsom känslighet, torrhet, fet och oren hy, pigmentering samt fina linjer. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, mask, massage samt en återfuktning.

mån-tors 995:- Boka
fre-sön 1125:- Boka

Serenity Massage 50 min

En klassisk helkroppsmassage med aromaterapi för en total avkoppling. Terapeuten arbetar igenom din kropp systematiskt och fördelar tiden så att dina fokusområden står i centrum.

mån-tors 995:- Boka
fre-sön 1125:- Boka

Sweet Feet Spa 50 min

Pedikyren inleds med ett varmt fotbad med aromatiskt salt, peeling och filning av fötter. Därefter klippning, formning av naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Tidstillägg 15 min till lackning av naglar: mån-tor 100 kr, fre-sön 145 kr.

mån-tors 995:- Boka
fre-sön 1095:- Boka

Wax On Wax Off 50 min

Du väljer ett av nedanstående alternativ. Vi använder en rengörande, återfuktande olja som motverkar irritationer samt förebygger inåtväxande hår.

 • Hela ben, inkl bikinilinje
 • Halva ben, inkl bikinilinje, armhåla

mån-tors 995:- Boka
fre-sön 1125:- Boka

Grand Singel 90 min

Egen stund där total avkoppling är i fokus. Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage och därefter får du en uppfräschande ansiktsbehandling. Dina händer och fötter får en mjukgörande inpackning och hela behandlingen avslutas med en skön skalpmassage. Det ingår ett glas mousserande vin, som serveras i loungen efter behandlingen (alkoholfritt alternativ finns).

mån-tors 1695:- Boka
fre-sön 1825:- Boka

Spirit of Body & Mind 90 min

Behandlingen startar med en renande kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Efter att du har duschat av dig peelingen, får du en härlig näringsrik insmörjning för dina händer och fötter. Hela kroppen får sedan en avkopplande massage och avslutas med en balanserande skalpmassage.

mån-tors 1695:- Boka
fre-sön 1825:- Boka

Pure Earth Miracle 60 min

Underbar och lyxig holistisk ansiktsbehandling med Marina Miracle-produkter med sina unika, rena ekologiska, naturliga och aktiva ingredienser. Denna behandling passar även om du har hudtillstånd såsom akne, rosacea och eksem.

I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, mask, massage samt en återfuktning.

Det ingår även ånga och portömning, om önskas.

mån-tors 1095:- Boka
fre-sön 1225:- Boka

Energizing Head Massage 25 min

En skön och avslappnande massage för nacke, axlar, hårbotten och dekolletage.

Speciellt bra mot stela axlar, stress och spänningshuvudvärk.

mån-tors 575:- Boka
fre-sön 675:- Boka

Lash Forever 20 min

Behandlingen innehåller frans- eller brynfärg.

mån-tors 395:- Boka
fre-sön 475:- Boka

Frame It 30 min

Behandlingen innehåller frans- och  brynfärg inkl. brynplock.

mån-tors 595:- Boka
fre-sön 695:- Boka