Visa orginalspråket

Våra spabehandlingar

För att du är värd det

Grand Spa

På Grand Spa kan du bli omhändertagen eller bara koppla av och njuta på egen hand i vår relaxavdelning. Några simtag i poolen eller kanske ett dopp i havet. En härlig stund i jacuzzin, torrbastun eller ångbastun eller kanske bara vara på vår solterrass när vädret tillåter.

Får vi föreslå en härlig behandling?

Våra behandlingar förbokas via BokaDirekt, klicka på bokningsknappen vid den behandling du önskar.

Du kan även kontakta oss via spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 36 om du vill ha hjälp med din bokning.

En behandling kan göra underverk och ger din hud, kropp och själ nytt påfyllt energi och lyster. Unna dig själv en belöning där du för en stund är och kan bara vara.

Vi har valt ett brett utbud av behandlingar för kropp och själ, du är i goda händer hos våra professionella terapeuter som  tar hand om dig på bästa tänkbara sätt. Släpp vardagen och unna dig en stunds ljuvlig lyx!

Varmt välkommen!

Ansikte

Alla våra långa ansiktsbehandlingar börjar med en hudanalys för att fastställa ditt hudtillstånd innan vi väljer lämpliga produkter och behandlingstekniker anpassad till din hud. Behandlingen rengör på djupet och ger din hud ny lyster och hjälper cellerna att förnya sig. Inkluderar hand & fotmassage.

Biologique Recherche

Resultatinriktade behandlingar framtagna av personerna bakom Biologique Recherche. De högkvalivativa och dess rena mycket kraftfulla innehåll hanteras endast av våra professionella och kunniga hudtrerapeuter med särskild utbildning och erfarenhet. Det ingår 20 min massage under tiden din ansiktsmask arbetar. Välj mellan: Feetmassage, Heavy legs massagez, Back massage, Headmassage Alla Biologique Recherche behandlingar bokas på spa@grandsaltsjöbaden eller 08-506 170 00

Duobehandlingar

I mån av plats så kan vi erbjuda behandlingar i vårt fina dubbelrum. Fungerar med vissa valda behandlingar. Skicka din förfrågan till oss. Duo-behandlingar går endast att boka via: spa@grandsaltsjobaden.se

Fotbehandlingar

Grand Spa Special Meny

Dessa Asien inspirerande behandlingar och massage tekniker utförs av våra special utbildade och certifierade terapeuter. Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

Massage

Energizing massage 25 min

En skön djupgående massage för stressade axlar nacke och skuldror

mån-tors 595:-
fre-sön 725:-

Radiant skin VIP 02 60min

En underbar behandling som syresätter och återfuktar din hud, rik på antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler och förorenad luft. Ger en trött, grå hud lyster och glöd. Lugnar en rodnad och stressad hud.

Alla dagar 1 995:-

Stressless 45 min

En medium till fast massage är utformad i denna behandling för att fokusera på spända muskler i området runt nacke, axlar, rygg och huvud. Genom att mjuka upp spända muskler som ofta är orsakad av den moderna och lite stressade vardagen, ökar denna behandling blodcirkulationen, förbättrar rörligheten, framkallar djup avkoppling samt lindrar kronisk muskelvärk, huvudvärk och smärta.

mån-tors 995:-
fre-sön 1175:-

Body Bliss (scrub+massage) 80 min

En genomgående peeling av hela kroppen startar din behandling och följs av en avkopplande helkroppsmassage med aromatiskt olja som används under hela behandlingen, verkar avstressande och balanserade. En fantastisk kombination och behandling som renar, ger huden ny lyster och energi. En total avkoppling.

mån-tors 1595:-
fre-sön 1795:-

Aromatic Body Scrub 30 min

En skön bodyscrubb som avlägsnar, döda celler, ger din hud näring och ett nytt lyster.

Vi smörjer in med mjukgörande stärkande lotion.

mån-tors 675:-
fre-sön 795:-

Restructurand et lissant 60 min

Denna lystergivande och uppstramande behandling utförs med en reparerande fukt boost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silke och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna som kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage ger ditt ansikte ett naturligt lyft. Din hud får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får en glödande lyster.

Denna behandling passar alla, även den känsligaste.

Alla dagar 2295:-

Biologique Rehereche – Personlig ansiktsbehandling 90 min

Vi fokuserar helt på ditt behov. En djupare behandling som helt utgår utifrån vad ditt ansikte behöver just nu. En magisk skön behandling av vår proffsiga Sabrina.

Alla dagar 2695:-

Small and Lovely 25 min

En uppfräschande behandling för ditt ansikte med rengöring, peeling, mask samt ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en vårdande och återfuktande produkter.

mån-tors 595:- Boka
fre-sön 725:- Boka

Cleansing Body Scrub 60 min

En renande och avgiftande kroppsskrubb som främjar blodcirkulationen samt avlägsnar döda hudceller. Den ger din hud en ny lyster med mjuk och len känsla.

mån-tors 1095:- Boka
fre-sön 1225:- Boka

Wax On Wax Off 30 min

Du väljer ett av nedanstående alternativ. Vi använder en rengörande, återfuktande olja som motverkar irritationer samt förebygger inåtväxande hår.

  • rygg
  • armar
  • halva ben
  • enbart bikinilinje
  • ansikte
mån-tors 595:- Boka
fre-sön 695:- Boka

Grand Duo 80min

En härlig behandling för 2 personer i samma rum. Behandlingen inleds med en avsalappnande ryggmassage och därefter en uppfräschande ansiktsbehandling. Din händer får en massage och dina fötter får en välgörande  mjukgörande inpackning. Hela behandlingen avslutas med en skön scalpmassage.

Ett glas Champagne ingår och serveras i loungen efter behandlingen.

Alkoholfritt alternativ finns såklart att få.

mån-tors 3395:-
fre-sön 3695:-

Grand Classic Facial 50 min

Vi skräddarsyr din valda behandling med fokus på resultat för att behandla och förbättra ditt hudtillstånd så som känslighet, torrhet, fet och oren hy, pigmentering samt fina linjer. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage samt återfuktning.

mån-tors 995:- Boka
fre-sön 1195:- Boka

Serenity – Relaxing massage 50 min

En klassisk helkroppsmassage för en total avkoppling. Med fokus på total närvaro jobbar vi igenom din kropp och fördelar tiden så att dina fokusområden står i centrum.

mån-tors 1095:- Boka
fre-sön 1295:- Boka

Sweet Feet Spa 50 min

Ett lugnande fotbad följt av en pedikyr och som sedan avslutas med en skön fotmassage.

Vid lackning blir det ett tillägg                100 kr

mån-tors 995:- Boka
fre-sön 1195:- Boka

Wax On Wax Off 50 min

Du väljer ett av nedanstående alternativ. Vi använder en rengörande, återfuktande olja som motverkar irritationer samt förebygger inåtväxande hår.

 • Hela ben, inkl bikinilinje
 • Halva ben, inkl bikinilinje, armhåla

mån-tors 995:- Boka
fre-sön 1125:- Boka

Grand Singel 80min

En egen stund med total avkoppling i fokus. Behandlingen inleds med en avsalappnande ryggmassage och därefter en uppfräschande ansiktsbehandling. Din händer får en massage och dina fötter får en välgörande  mjukgörande inpackning. Hela behandlingen avslutas med en skön scalpmassage.

Ett glas Champagne ingår och serveras i loungen efter behandlingen.

Alkoholfritt alternativ finns självklart att få.

mån-tors 1695:- Boka
fre-sön 1895:- Boka

Spirit of Body & Mind 90 min

Behandlingen startar med en renande kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Efter att du har duschat av dig peelingen, får du en härlig näringsrik insmörjning för dina händer och fötter. Hela kroppen får sedan en avkopplande massage och avslutas med en balanserande skalpmassage.

mån-tors 1695:- Boka
fre-sön 1825:- Boka

Signature – Djupgående massage 50min

En djupgående behandling där terapeuten genom att mjukt och fast pressa händerna och fingrar för behandling av muskelspänningar och värk. Genom att använda en blandning av den asiatiska läkande massagetekniken samt aromterapi i massageolja ger denna behandling dig en total avkoppling och muskellindring. Denna behandling rekommenderas speciellt för aktiva personer och efter utövande av sportaktiviteter.

mån-tors 1195:- Boka
fre-sön 1395:- Boka

Deep lifting massage 45min

En djupgörande ansiktsmassage. En Lyftande massage för ansiktet med djuprengöring.

Också rynkorna masseras, lyfts och masseras ut.

mån-tors 995:- Boka
fre-sön 1175:- Boka