Sällskap
Antal personer
Bekräfta
Från / Till
Boka

Våra spabehandlingar

För att du är värd det

Grand Spa

På Grand SPA kan du bli omhändertagen eller bara koppla av och njuta på egen hand i vår relaxavdelning. Några simtag i poolen eller kanske ett dopp i havet. En härlig stund i jacuzzin, torrbastun eller ångbastun eller kanske bara vara på vår solterrass när vädret tillåter.

Får vi föreslå en härlig behandling? 

En behandling kan göra underverk och ger din hud, kropp och själ nytt påfyllt energi och lyster. Unna dig själv en belöning där du för en stund är och kan bara vara.

Vi har valt ett brett utbud av behandlingar för kropp och själ, du är i goda händer hos våra professionella terapeuter som  tar hand om dig på bästa tänkbara sätt. Släpp vardagen och unna dig en stunds ljuvlig lyx!

Varmt välkommen!

Ansikte

Alla våra långa ansiktsbehandlingar börjar med en hudanalys för att fastställa ditt hudtillstånd innan vi väljer lämpliga produkter och behandlingstekniker anpassad till din hud. Behandlingen rengör på djupet och ger din hud ny lyster och hjälper cellerna att förnya sig. Inkluderar hand & fotmassage.

Massage

Kroppsbehandlingar

Fotbehandlingar

Hårborttagning

Duobehandlingar

I mån av plats så kan vi erbjuda behandlingar i vårt fina dubbelrum. Fungerar med vissa valda behandlingar. Skicka din förfrågan till oss. Duo-behandlingar går endast att boka via: spa@grandsaltsjobaden.se

Nagelbehandling

Grand Spa Special Meny

Dessa Asien inspirerande behandlingar och massage tekniker utförs av våra special utbildade och certifierade terapeuter. Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

Special paketbehandlingar

Vi har kombinerat det bästa av de olika behandlingarna för en total upplevelse och avkoppling för kropp och själ. Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

Biologique Recherche

Resultat inriktade behandlingarna är framtagna av personerna bakom märket Biologique Recherche. De högkvalitativa produkterna och dess rena och mycket kraftfulla innehåll hanteras endast av våra professionella och kunniga hudterapeuter med särskild utbildning och erfarenhet.

Alla Biologique Recherche behandlingar bokas på
spa@grandsaltsjöbaden eller 08-506 170 00

Simple Fresh Gellack 30 min

En lackgel som härdar i Uv ljus. Perfekt för dig som önskar ett hållbart och glänsande nagellack.

Din naturliga nagel filas till önskad längd och form samt nagelbanden trimmas. Naglarna lackas med vald gellackfärg. (som är ett permanent lack i gelform med hållbarhet upp till

3 – 4 veckor). Behandlingen avslutas med nagelolja /serum och enklare massage.

Tillägg: Borttagning av lack eller annat material som inte är utförd av oss, 15 min 200 kr.

Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

mån-tor 495:-
fre-sön 595:-

Natural Nail Boost Gel Keratin 30 min

En naturlig nagelförstärkning med vårdande keratin för svaga och sköra naglar. Dina naglar blir skyddadade, stabiliserade och får en bra bas för en traditionell nagellack som håller betydligt längre med keratin boost under. Denna extremt tunna och transparenta gel växer ut med nageln och fylls på efter ca 3 – 4 veckor.

Tillägg: Parafin behandling 15 min, 195 kr

Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

mån-tor 599:-
tor-fre 699:-

Grand Executive Facial 80 min

Denna härliga behandling inkluderar även brynplockning. Vi startar med ett varmt fotbad för att starta igång blodcirkulationen. Terapeuten utför sedan en hudanalys för att skräddarsy din behandling med fokus på resultat för att behandla och förbättra ditt hudtillstånd såsom känslighet, torrhet, fet och oren hy, pigmentering samt fina linjer.

I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, portömning, mask, ansiktsmassage samt återfuktning. Inkluderar även hand samt fotmassage.

mån-tors 1395:- Boka
fre-sön 1495:- Boka

Soin Lissant 60 min 

Denna lystergivande och uppstramande behandling utförs med en reparerande fukt boost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silke och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna som kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage ger ditt ansikte ett naturligt lyft. Din hud får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får en glödande lyster.

Denna behandling passar alla, även den känsligaste.

1 995:-

Anti- Age Fibertech 30 min

Vitaminbomb för dina naglar som innehåller Vitamin A, hyaluronsyra samt kollagen. En naturlig förstärkning med fiberglas partiklar som förebygger mot sköra naglar och skapar stabilitet. Den beige färgade lacken täcker missfärgningar och ojämnheter perfekt.

Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

mån-tor 599:-
fre-sön 699:-

Smooth Handbath 25 min

Ett varmt och härligt paraffin bad som räddar dina frasiga nagelband och torra händer samt hjälper till om man har någon form av ledbesvär eller värk i sina händer. Ökar blodcirkulation och ger fukt och extra näring för dina händer.

Som tillägg i samband med annan nagelbehandling
mån-tors 200 kr, fred-sön 250 kr

mån-tor 395:-
fre-sön 475:-

Stressless 45 min

En medium till fast massage är utformad i denna behandling för att fokusera på spända muskler i området runt nacke, axlar, rygg och huvud. Genom att mjuka upp spända muskler som ofta är orsakad av den moderna och lite stressade vardagen, ökar denna behandling blodcirkulationen, förbättrar rörligheten, framkallar djup avkoppling samt lindrar kronisk muskelvärk, huvudvärk och smärta.

mån-tor 995:-
fre-sön 1095:-

Healing Stone Body Massage 90 min

Denna unika behandling där man placerar Healing kristaller på de sju chakran från hjässan till basen av ryggraden. Chakran är energi centrat som korrelerar med körtlar i det endokrina systemet. Varma stenar används sedan i detta medium för att med fast tryckmassage frigöra spänningar och toxiner. En avslappnande behandling som hjälper till att återställa kropp, själ och ande i en skön harmoni.

mån-tor 1595:-
fre-sön 1725:-

Relaxation Aromatherapy

Denna mjuka till medium hårda massagen som tillsammans med de helande egenskaperna hos de essentiella oljorna ger lugn åt själen och få kroppens alla muskler att slappna av. Effekten av denna lugnande och avkopplande behandling sitter kvar i flera dagar då de essentiella oljorna masseras in och verkar på djupet.

mån-tor 60 min 1095:-
fre-sön 60 min 1225:-
mån-tor 90 min 1495:-
fre-sön 90 min 1625:-

Signature Massage

En djupgående behandling där terapeuten genom att mjukt och fast pressa händerna och fingrar för behandling av muskelspänningar och värk. Genom att använda en blandning av den asiatiska läkande massagetekniker samt aromterapi i massage olja ger denna behandling dig en total avkoppling och muskel lindring. Denna behandling rekommenderas speciellt för aktiva personer och efter utövande av sportaktiviteter.

mån-tor 60 min 1095:-
fre-sön 60 min 1225:-
mån-tor 90 min 1495:-
fre-sön 90 min 1625:-

Aromatic Body Scrub 60 min

En renande och avgiftande kroppkrubb som främjar blodcirkulationen samt avlägsnar döda hudceller och som ger din hud en ny lyster med mjuk och len känsla.

mån-tor 1095:-
fre-sön 1225:-

Body Bliss 90 min / 120 min

Kroppskrubb 45/60 min och 45/60 min kroppsmassage

En genomgående peeling av hela kroppen startar din behandling och följs av en avkopplande helkroppsmassage med aromatiskt olja som används under hela behandlingen, verkar avstressande och balanserade. En fantastisk kombination och behandling som renar, ger huden ny lyster och energi. En total avkoppling.

90 min, mån-tors 1 595 kr, fred-sön 1 695 kr,
120 min, mån-tors 1 995 kr, fred-sön 2 095 kr

Balancing 120 min

Kroppsmassage 60 min och holistiskt ansiktsbehandling 60 min

mån-tors 1 995 kr, fred-sön 2 095 kr

En kombination av välbefinnande. Behandlingen börjar med ett varmt fotbad som startar igång cirkulationen. Du kliver sedan upp på massagebädden och mottar ditt val av massage och  en aromatisk massage olja. Avslutar med en renande ansiktsbehandling och ansiktsmassage.

Ingår ej portömning i dessa holistiska ansiktsbehandlingar.

Essence of Trinity 180 min

Varför välja när man kan få alla tre behandlingar…

En trio kombination som startar med rengöring av kroppen från döda hudceller och efter det att du har fått duschat av dig skrubben så fortsätter behandlingen med ditt val av massage för att mjuka upp alla dina muskler och ger näring och  återfuktning till  huden genom aromatisk massage olja. Avslutar med en renande holistiskt ansiktsbehandling.   

Ingår ej portömning i dessa holistiska ansiktsbehandlingar.

Kroppsrengöring 60 min, kroppsmassage 60 min och 60 min ansiktsbehandling

mån-tor 2975:-
fre-sön 3250:-

Together Massage therapy 120 min

En lärorikt och rolig aktivitet för par eller vänner, för 2 personer.

Utformning av denna kurs/behandling är att ni ska lära er tekniker, steg för steg lära er om hur man masserar på varandra som ett proffs, en ligger och en masserar efter terapeuten anvisningar. Ni byter plats efter halva tiden.

mån-tor 1995:-
fre-sön 2195:-

Second Peau 60 min

En ny anti-age behandling som ett alternativ istället för fillers men utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik används elektrisk kraft för att skapa ett fiber-plåster som består av 80% hyaluronsyra. Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion och som omedelbart ger synligt resultat. Behandlingen påskyndar även hudens egen läkningsprocess och uppnår fantastiska resultat vid upprepade behandlingar.

2950:-
Kur på 3ggr 8000:-

Grand Fairy 30 min

En exklusiv behandling framtagen av Biologique Recherche för Grand SPA.

Behandlingen rengör på djupet, fyller på huden med flera lager fukt. Ger dig en jämn och fin hudton samt lyster och förbättrar hud strukturen med rena och minskade porer som resultat.

Passar utmärkt inför fest, event eller gala samma dag.

Går endast att boka med oss på spa@grandsaltsjobaden.se eller ring oss på 08-506 170 00.

1750:-

Small and Lovely 25 min

En uppfräschande behandling för ditt ansikte med rengöring, peeling, mask samt ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en vårdande och återfuktande produkt.

Mån-Tor 575:- Boka
Fre-Sön 675:- Boka

Cleansing Body Scrub 60 min

En renande och avgiftande kroppkrubb som främjar blodcirkulationen samt avlägsnar döda hudceller och som ger din hud en ny lyster med mjuk och len känsla.

Mån-Tor 1095:- Boka
Fre-Sön 1225:- Boka

Wax On Wax Off 30 min

Du väljer ut ett område. Vi använder även en rengörande, återfuktande olja som motverkar irritationer samt förebygger inåtväxande hår.

  • Rygg
  • Armar
  • Halva ben
  • Enbart bikinilinje
  • Ansikte
Mån-Tor 595:- Boka
Fre-Sön 695:- Boka

Grand Duo 90 min

En härlig behandlingen för 2 personer som inleds med att ni får en avslappnande ryggmassage med aromatiskt olja. Sedan vi packar vi in fötterna i en återfuktande inpackning medan ansiktet får en uppfräschande ansiktsbehandling och dina händer en inpackning och massage. Behandlingen avslutas med varsin skalpmassage. Ingår varsitt glas mousserande som serveras i loungen efter behandlingen (alkoholfri alternativ finns).

För två personer

mån-tor 3295:-
fre-sön 3495:-

Grand Classic facial 50 min

Vi skräddarsy din valda behandling med fokus på resultat för att behandla och förbättra ditt hudtillstånd såsom känslighet, torrhet, fet och oren hy, pigmentering samt fina linjer. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage samt en återfuktning.

Mån-Tor 995:- Boka
Fre-Sön 1125:- Boka

Serenity Massage 50 min

En klassisk helkroppsmassage med aromterapi för en total avkoppling. Terapeuten med en fokus på total närvaro jobbar igenom din kropp och fördelar tiden så att dina fokusområden står i centrum.

Mån-Tor 995:- Boka
Fre-Sön 1125:- Boka

Sweet Feet Spa 50 min

Pedikyren inleds med ett varmt fotbad med aromatiskt salt, peeling och filning av fötter, samt klippning, formning av naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med skön fotmassage.

Tidstillägg 15 min till lackning av naglar:

måndag-tors 95 kr, fredag-söndag 125 kr

Mån-Tor 995:- Boka
Fre-Sön 1095:- Boka

Wax On Wax Off 50 min

Du väljer ut dina områden. Vi använder även en rengörande, återfuktande olja som motverkar irritationer samt förebygger inåtväxande hår.

 • Hela ben, inkl bikinilinje
 • Halva ben, inkl bikinilinje, armhåla

Två valfria område

Vi tar även in förfrågningar för annan typ av vaxning

Mån-Tor 995:- Boka
Fre-Sön 1125:- Boka

Grand Singel 80 min

Egen stund där total avkoppling är i fokus. Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage och därefter får du en uppfräschande ansiktsbehandling. Dina händer och fötter får en mjukgörande inpackning och hela behandlingen avslutas med en skön skalpmassage. Ingår ett glas mousserande som serveras i loungen efter behandlingen (alkoholfri alternativ finns)

mån-tor 1495:- Boka
fre-sön 1595:- Boka

Spirit of Body & Mind 80 min

Behandlingen startar med en renande kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Efter att du har duschat av dig peelingen så får du en härlig näringsrik insmöjning för dina händer och fötter. Hela kroppen får sedan en avkopplande massage och avslutar med en balanserande skalpmassage.

mån-tor 1495:- Boka
fre-sön 1595:- Boka

Pure Earth Miracle 60 min

Underbar och lyxig holistisk ansiktsbehandling med Maria Miracle produkter med sina unika rena ekologiska, naturliga och aktiva ingredienser. Denna behandling passar även om du har hudtillstånd såsom akne, rosacea och eksem.

I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, mask, ansiktsmassage samt en återfuktning.

I 60 min ingår även ånga/ portömning om önskas.

Mån-Tor 1095:- Boka
Fre-Sön 1225:- Boka

Energizing Head Massage 25 min

En skön och avslappnande massage för nacke, axlar, hårbotten och dekolletage.

Speciellt bra mot stela axlar, stress och spänningshuvudvärk.

Mån-Tor 575:- Boka
Fre-Sön 675:- Boka

Lash Forever, frans eller brynfärg 20 min

mån-tors 395:- Boka
fre-sön 475:- Boka

Frame It 30 min, frans & brynfärg inkl. brynplock

mån-tors 595:- Boka
fre-sön 695:- Boka