fbpx

Bröllopspaket

Bröllop i anrik skärgårdsmiljö

Ett bröllop är en dag att minnas för livet för både brudpar och gäster, och vi på Grand Hotel Saltsjöbaden gör vårt yttersta för att er dag ska bli precis som ni önskar. Vi står för kvalité, flexibilitet och erfarenhet.

Grand Hotel Saltsjöbadens festvåning Franska matsalen är som gjord för tjusiga bröllopsfester, med sina kristallkronor, vackra originaldetaljer och magnifika utsikt över Baggensfjärden och skärgården. Men vi har fler lokaler än Franska Matsalen som passar bra. Hela det anrika hotellet, invigt 1893, andas fest, glamour, tradition och livslång kärlek.

Vi har komponerat förslag på fest- och bröllopsmenyer baserade på säsongens läckraste råvaror, kombinerade med viner som noga valts ut för att ackompanjerande maten. Eller var med och skapa din helt egen meny! På Grand Hotel Saltsjöbaden är ingenting omöjligt.

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer. Prata med våra event- och konferensarrangörer om dina behov, tankar och idéer så kan vi tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för att ditt arrangemang ska bli både framgångsrikt och minnesvärt. Vi har färdiga bröllopspaket eller så kan du själv sätta samman ditt eget.

Bröllopspaket

  • 2 glas champagne vid brudskålen
  • 3 snittar per person
  • 3-rättersmeny
  • 4 glas vin till middagen (förrätt-, varmrätt- och dessertvin)
  • Kaffe, avec & bröllopstårta
  • Vickning

Från 1985:-/person (priserna gäller för 2018/2019)

 

Barn under 12 år, SEK 250 per person. Här ingår varmrätt och dessert.
Observera att man behöver boka minst 30 rum för övernattning.

Bokningsförfrågan