Nyheter, happenings, recept & artiklar

Händer hos oss!

Grand Hotel Saltsjöbaden är stolta över att presentera Midsommardagen 2024 med en trippel line-up

Succén är tillbaka! Välkommen till Midsommardagen på Grand Hotel Saltsjöbaden med Håll Käften – Sveriges farligaste coverband. Missa inte chansen att uppleva de ögonblick som alla kommer att prata om.
I år är vi extra stolta över att kunna presentera en otrolig LINEUP:
Först ut är DJ CHICHO för att dra igång stämningen, sedan kommer ingen mindre än NAUSE med sina dansvänliga beats.
Sedan är det äntligen dags för Saltsjöbadens stolthet och världens bäst klädda band att inta scen – HÅLL KÄFTEN! Sveriges farligaste coverband är tillbaka för att leverera ännu en oförglömlig upplevelse. Med ikoniska låtar och en atmosfär av total eufori, skapar de minnen du sent kommer glömma.
Därefter följer TIM HENRI & SIMON JAYSON, DJ-duon som har spelat både på Swedish House Mafias privata efterfester i Miami och på prestigefyllda klubbar runt om i världen.
Vi har även en HEMLIG GÄST!!
Dörrarna öppnas 12:00 och det kommer att finnas både mat och förfriskande drycker på plats. 2023 var biljetterna slutsålda, så se till att säkra din biljett direkt via Tickster-länken ovan. De första 200 säljs till EARLY BIRD-PRIS!
Vi ser fram emot att fira midsommardagen tillsammans på Grand Hotel Saltsjöbaden!
Observera att åldersgränsen är 20 år och att evenemanget pågår 12:00-18:00.
Med vänliga hälsningar,
Grand Hotel Saltsjöbaden & Håll Käften

Biljetter finns här!

 

KÖP NU
SOUL TRAIN IN THE PARK 2024

Grand Hotel Saltsjöbaden välkomnar Soul Train in The Park 31 augusti 2024

Soul Train In The Park är en minifestival utomhus, där DJ’s
ger dig en underbar dansupplevelse tillsammans med en del överraskningar. Nu flyttar Soul Train in the Park ut till härliga Saltsjöbaden och oss på Grand Hotel Saltsjöbaden.

En Smakresa i Paviljongen: Fem temakvällar för matälskaren på Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden välkomnar matentusiaster till en serie unika temakvällar i den förtrollande Paviljongen, där varje kväll erbjuder en resa till några av världens mest lockande matdestinationer. Med panoramautsikt över Baggensfjärden och en atmosfär fylld av ljuva dofter och festlig stämning, är detta en chans att uppleva kulinariska höjdpunkter i en exceptionell miljö.

Paviljongen goes Italian Pizza! Fredag den 14 juni, kl. 17.00
Inled din resa med en fest för smaklökarna helt dedikerad åt pizza! Grand Hotel Saltsjöbaden bjuder in till en autentisk italiensk upplevelse i den vackra Paviljongen, där gästerna kan njuta av klassiska smaker som tar dem till de soliga gatorna i Italien.

Seafood Boil & Aperol Spritz! Onsdag 3 juli, kl. 17:00
Gästerna tas med på en resa till Spaniens kust med en Seafood Boil, ackompanjerad av den förtrollande smaken av en Aperol Spritz. Med en atmosfär av Medelhavets charm, lovar detta att skapa oförglömliga sommarminnen.

Champagne & Skaldjur! Onsdag 10 juli, kl. 17:00
Dyk ner i en värld av lyx med en kväll av delikata ostron och räkor, ackompanjerad av mousserande Champagne. Upplev elegans och njut av varje bubbla i denna förföriska kväll som utstrålar sofistikerad glans.

Chili & Margaritas! Onsdag 17 juli, kl. 17:00
Grand Hotel Saltsjöbaden bjuder in till en kryddig smakfest där gästerna kan njuta av hettan från en chiligryta och svalkan från uppfriskande cocktails. Detta är en kväll fylld av gemenskap och glädje, perfekt för att dela med nära och kära.

Sangria & Paella! Onsdag 24 juli, kl. 17:00
Avsluta smakresan med doften av nygrillade räkor och en uppfriskande Sangria. Detta är en kväll att fira sommaren tillsammans med vänner och familj, i en atmosfär av glädje och festligheter.

 

Boka din plats redan idag och låt Grand Hotel Saltsjöbaden ta med dig på en kulinarisk resa du sent ska glömma!

BOKA BORD
FIRA VALBORG MED OSS

Valborg på Grand Hotel Saltsjöbaden blir en minnesvärd tillställning där vi välkomnar er att fira vårens ankomst i vår vackra trädgård med utsikt över vattnet. Bli en del av en magisk Valborgsmässoafton fylld med läcker mat från både restaurangen, food trucks och grill. Förfriskande drycker, stämningsfull körsång, sockervadd, utmanande 5-kamp som passar hela familjen och en atmosfär av värme och kärlek.

Evenemanget kickar igång från kl. 16:00 i trädgården där ni kan njuta av den friska vårluften. Senare på kvällen fortsätter firandet inomhus i vår mysiga bar Alice. Paviljongen kommer att öppna helger för säsongen och som en del av kvällens festligheter kommer dessutom stiftelsen Here Comes The Sun att dela ut stipendium till årets ledare inom idrotten.

Men det är inte allt! För att ytterligare förgylla kvällen kommer vi även att tända eldar i trädgården där ni kan uppleva den traditionella valborgskänslan. Elden kommer att lysa upp natten med sitt sken och skapa en atmosfär av skärgårdsmys och gemenskap.

Värderingseftermiddag med Stockholms Auktionsverk

Har du en dyrgrip hemma?

Grand Hotel Saltsjöbaden välkomnar en exklusiv värderingseftermiddag i samarbete med Stockholms Auktionsverk.

En unik möjlighet för allmänheten att få kostnadsfri värdering av konst och antikviteter. Tillsammans med Li Pamp, känd för sin expertis om antikviteter, samt de erfarna experterna Sandra Johansson och Henrik Birkeland Åberg från Stockholms Auktionsverk, bjuds besökare in att uppskatta värdet av sina föremål.

Under evenemanget, som äger rum i Grand Hotel Saltsjöbadens eleganta lobby, får deltagarna möjlighet att konsultera experterna om sina ägodelar. Besökare uppmanas att medföra smycken, konst eller mobilbilder på objekten de önskar få värderade.

Höjdpunkten på eftermiddagen kommer vara en spännande diskussion mellan Li Pamp och värderingsmannen Henrik Birkeland Åberg, där de delar med sig av insikter om de senaste trenderna på auktionsmarknaden.

Det är en exklusiv möjlighet för besökare att sätta värde på sina föremål och samtidigt njuta av en härlig eftermiddag på Grand Hotel Saltsjöbaden. Kaffe och fika finns att köpa i lobbyn och lunch går att boka i Franska Matsalen.

Evenemanget hostas av Li Pamp, känd som programledare för ”Antikmagasinet”. Hon debuterade 2008 med ”Antikdeckarna” på TV4 och har sedan dess medverkat i flera program såsom ”Antikrundan” och ”GoKväll”. Sedan 2020 är Li Pamp även antikexpert i det spännande tv-programmet ”Bytt är bytt” på TV4. Utöver TV är hon engagerad i konst och design, som jurymedlem för ”Bopriset till minne av Josef Frank” och styrelseledamot för Millesgården. Hon leder även seminarier och arrangerar resor genom Europas konst- och designhistoria.

Datum för evenemanget: söndag 24 mars

Tid: 13.00-16.00

Plats: Grand Hotel Saltsjöbaden

FACEBOOK EVENEMANG
Franska Matsalens nya meny: En kulinarisk resa från Grand Hotel Saltsjöbaden till den franska landsbygden

Välkommen till en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi på Grand Hotel Saltsjöbaden är stolta över att presentera vår nya meny i Franska Matsalen, fylld med utsökta rätter som rimmad torsk och polenta. Dessa kulinariska mästerverk är skapade med en kombination av traditionell svensk matlagning och modern gastronomi, vilket garanterar en oförglömlig matupplevelse för våra gäster.

Vår kreativa kökschef, Jon Lindstedt, har noggrant utformat varje rätt för att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna. ”Vår nya meny är en hyllning till både det svenska och franska köket samt Grand Hotel Saltsjöbadens rika historia. Vi har tagit inspiration från den franska landsbygden och använt de bästa råvarorna för att skapa rätter som är lika vackra att titta på som de är goda.”

Franska Matsalen erbjuder inte bara utsökt mat, utan också en elegant och lyxig atmosfär med inredning inspirerad av Versailles i Frankrike, allt detta med en fantastisk utsikt över den vackra Hotellviken. Franska Matsalen är den perfekta platsen för en romantisk middag, en affärslunch eller för att samla hela familjen runt bordet.

Kom och upplev vår nya meny från och med ikväll. Vi ser fram emot att välkomna er till Grand Hotel Saltsjöbaden!

Boka bord
Fler nyheter