Grand Goldies

Seniorpaket

Grand Goldies

Att vara pensionär ska löna sig och vi vet att du har mycket tid när ingen annan har det. Vissa dagar är det lugnare här på hotellet och perfekt att njuta av alla härligheter som vi kan erbjuda. Vårt hotellpaket Grand Goldies är utformat för er som är 65+. Just nu erbjuder vi 25% rabatt på detta paket.

Checka in på ikoniska Grand Hotel Saltsjöbaden bara 25 min från Stockholm City. Ankomst är möjligt måndag, tisdag, onsdag och söndag. I hotellpaketet ingår ett besök i Grand Spa. Här kan du motionssimma i vår stora pool eller njuta av bubblorna i jacuzzin. För den modiga finns det möjlighet till ett uppfriskande dopp i Hotellviken. Värm er i ångbastu eller torrbastu. Avsluta med att sjunka ner i en skön vilstol med ett glas mousserande i handen och blicka ut över Hotellviken.

I paket ingår även lunch och en välsmakande trerätters middagsmeny som är komponerad av vår Köksmästare Jon Lindstedt, alltid med säsongens bästa och utvalda råvaror. Somna sedan gott i ljuvliga hotellsängar och vakna upp till en generös frukostbuffé. Innan ni checkar ut rekommenderar vi en härlig promenad i våra vackra omgivningar.

 

 

BOKA NU

I paketet ingår:

– Varsitt glas mousserande
– Lån av badrock & tofflor 
– Lunch
– Trerätters middag
– Frukost
– Inträde till Grand Spa