Knuts Vardagsrum, för arkadspel och mingel

Knuts Vardagsrum

Knuts Vardagsrum

I Knuts Vardagsrum på plan 1 i hotellets mitt har vi baren öppen fredagar och lördagar från 17.00 andra tider är du varmt välkommen att slå dig ner och bara njuta av hotellets hjärta som detta rum faktiskt är.

Här har vi också fullt av olika typer av arkadspel, sällskapsspel och med möjlighet till 5-kamp. Säg till i receptionen för mer info.

Knuts Vardagsrum är beläget i mitten av hotellet på plan 1. Det är en fantastiskt vacker del av vårt fina hotell med generös takhöjd och stora fönster så att du kan blicka ut över hotellviken.

Franska Matsalen

Inspirerade av Versailles inredde hotellets grundare K. A. Wallenberg och hans fru Alice Franska Matsalen i slutet av 1800-talet. I den tjusiga matsalen har många välkända personer festat genom tiderna.

Mer om Franska Matsalen

Alice Bar

Här kan du äta från barmenyn och dricka goda drinkar, öl, vin eller Champagne.

BARMENY

Ingen bordsbokning behövs.

Alice Bar
Grand Hotel Saltsjöbaden

Verandan

Verandan med vacker utsikt över vattnet är både festlokal och frukostmatsal.

Mer om Verandan

Takterrassen

På takterrassen kan du njuta av något gott i glasen, ostron, charkuterier, snacks och såklart den fantastiska utsikten.

Vill du boka den till större sällskap, fester eller kanske ett bröllop! Kontakta bokningen: bokning@grandsaltsjobaden.se

 

Mer om Takterrassen
GrandHotel Saltsjöbaden

Nedre Verandan & Spabaren

På Nedre Verandan serveras lunch under sommaren. Njut av god mat och kall dryck på vår sköna utomhusterrass medan du tar in den underbara havsutsikten! Under höst och vintersäsongen är baren öppen och du kan ta ett glas inne i sköna vilstolar.

Nedre Verandan & Spabaren