Studio Grand

Digitala möten i härlig miljö

Boka konferens

Studio Grand

Här finns det du behöver för att streama ditt nästa digitala möte eller event. Skapat för moderna möten där upplevelse och budskap står i fokus.

Studions flexibilitet gör den lätt att anpassa till olika behov och önskemål, från den lilla presentationen till fullskaliga streamade event. Miljön är hemtrevlig med avkopplande atmosfär med flera olika miljöer och sektioner som kan användas med variation för ett dynamiskt innehåll.

Om Studion

Digitala möten behöver precis som fysiska möten erbjuda en trevlig miljö. Studio Grand är skapad för en behaglig känsla och en upplevelse som berör.

Det är en rymlig lokal med naturligt ljusinsläpp, högt i tak och bra akustik. Den är uppdelad i fyra olika delar som gemensamt bildar en helhet och som lätt kan anpassas och profileras efter behov och krav.

  • Sektion 1 – Scen med stor led-skärm för presentation och innehåll
  • Sektion 2 – Hörna med ståbord, för presentation, debatt m.m.
  • Sektion 3 – Lounge med soffa och fåtöljer för rundabordsamtal, intervjuer, frågestund m.m. Digitala skärmar för budskap och/eller branding.
  • Sektion 4 – Scen för gästartist, DJ, matlagning, demo, m.m.

Scenografi för ert digitala event

Studio Grand är byggd i ett L-format och är totalt ca 18 meter. Den har en god flexibilitet och med olika miljöer som man kan variera mellan under det digitala mötet för en dynamisk upplevelse.

Miljön skiljer sig från många andra studios med inspiration av skärgård och tradition i kombination med ”strictly business”. Scenografin består av designelement såsom snickerier, mässingdetaljer, tavlor med lokal anknytning, möbler & inredning i skandinavisk behaglig design och en färgskala som genomgående är inspirerad av hav, sten, sand och jordnära färger. Väggar och design kan enkelt bytas för olika ändamål. Så här kan det se ut: I ena delen av hotellet hålls ett informellt affärsmöte med ett fåtal deltagare i ett intimt rum med utsikt över marinan

Teknik för digitala event

Streamade event kräver anpassad teknik. Studio Grand innehåller all teknik som behövs för digitala möten och event; led-skärmar, kameror, bildmixer, stödmonitorer, streamingteknik, ljus och ljud för studiomiljö, atmosfär och underhållning.

Har ni egna system du vill jobba med så är studion plattformsoberoende, vilket innebär att vi kan använda ert favoritverktyg för digitala möten – Teams, Zoom eller annat. Även videoströmningsplattform kan ni själva välja – YouTube Live, Wowza eller annat.

Konferensförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD