Stora sällskap

Från 10 personer och uppåt

Kontakta oss för bokning

Kom och besök oss!

Sedan 1893 har Grand Hotel Saltsjöbaden varit en betydande plats. Här har stjärnor ätit, festat och spenderat sina nätter, här har stora viktiga politiker konfererat och här har otaliga fester arrangerats. Här har såväl kungligheter som Hollywoodkändisar varit: Frank Sinatra, Ava Gardner och Paul McCartney, för att nämna några. Genom åren har till och med fredsförhandlingar förts här – mitt under brinnande krig.

Vi är glada att, då som nu, kunna dela våra vackra och inspirerande miljöer även med större sällskap. För er som är mellan 10 och 30 gäster erbjuder vi gärna en specialkomponerad meny, skräddarsydd efter årstiden. Alternativet är vår klassiska meny med gotländsk oxfilé och Pavlova – vem kan säga nej till det?

Vi önskar att ni kontaktar oss en vecka innan ert besök.

Välkomna!

Aktuell vinlista (PDF)

För större grupper, 30 personer eller fler, kan vi erbjuda vår moderna och årstidsanpassade buffé. Vår sommelier väljer ut passande drycker. Vad sägs om en ungdomlig och fruktig Chablis? Eller en favorit från Côtes du Rhône? Självklart har vi ett antal alkoholfria alternativ. Hos oss på Grand Hotel Saltsjöbaden är alla drycker lika viktiga.

 

Lokaler för större sällskap

Franska Matsalen
Storslagen matsal med historia i väggarna och kristallkronor i taket.
Långbord: 130
Runda bord: 100

Verandan
Stora fönster med havsutsikt.
Långbord: 68
Runda bord: 40

Knuts vardagsrum
Knuts vardagsrum är den perfekta samlingsplatsen för mingel.

Mat & dryck